Καλομοίρα: «Πληγώθηκα πολύ, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Τους μισούσα για λίγο καιρό»

09.10.2024
Καλομοίρα: «Πληγώθηκα πολύ, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Τους μισούσα για λίγο καιρό»
Μια διαφορετική εξομολόγηση από την τραγουδίστρια

Ξεκίνησε την καριέρα της σε μικρή ηλικία η Καλομοίρα και σε μικρή ηλικία παντρεύτηκε τον εφηβικό της έρωτα Γιώργο Μπούσαλη με τον οποίον και απέκτησε τρία παιδιά. Κόντρα στις μόδες της εποχής οι δυο τους παραμένουν όσο ερωτευμένοι ήταν και όταν πρωτογνωρίστηκαν στο σχολείο. Κι ας προσπάθησαν οι καλοθελητές να τους βάλουν λόγια.

Το αποκάλυψε η ίδια η Καλομοίρα με ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube αποκαλύπτοντας πως πληγώθηκε και θύμωσε τόσο πολύ που χρειάστηκε να πάει σε ψυχολόγο για να το ξεπεράσει.
Άμεση και επικοινωνιακή όπως πάντα η Καλομοίρα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα κουτσομπολιά που την αφορούσαν –εντός της οικογένειάς της- και που δυσκολεύτηκα να διαχειριστεί:

«Ήθελα σήμερα να σας διηγηθώ μια ιστορία που πόνεσα πολύ αλλά από αυτόν τον πόνο πραγματικά έμαθα να μη με νοιάζει η γνώμη του άλλου. Μέσα από αυτή την ιστορία πραγματικά πληγώθηκα πολύ, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν παντρεύτηκα και έκανα τα παιδιά μου, είχα αποφασίσει να μείνω σπίτι.

Ήταν δική μου απόφαση γιατί εγώ μεγάλωσα με γονείς που κανένας δεν ήταν σπίτι, δούλευαν συνέχεια και είναι πολύ τίμιο αυτό που λέω. Έπαιζα βόλει και δεν ερχόντουσαν ποτέ σε αγώνες μου, όχι γιατί δεν ήθελαν, δεν μπορούσαν, δούλευαν και είχα μόνο την αδερφή μου που είναι σαν δεύτερη μάνα μου. Κι έλεγα όταν θα μεγαλώσω, αν έχω την ευκαιρία μα κάτσω σπίτι, εγώ θα κάτσω σπίτι. Κι ο Γιώργος μου έλεγε, ότι θες.

Είχα ακούσει από κάποιες θείες και ανθρώπους από την οικογένεια μου να λένε κουτσομπολιά συνέχεια για μένα. «Μα τι κάνεις στο σπίτι; Άφησες την καριέρα σου;» «Τι κάνει όλη μέρα;» έλεγαν.Γιατί στο μυαλό τους ήταν σαν να μην δούλευα, αλλά εγώ πάντα έκανα πράγματα. Τα έλεγαν όμως αυτά και με πείραξαν πολύ. Δεν έλεγα τίποτα αλλά μέσα μου ένιωθα σαν να ήμουν τεμπέλα.

Που εκείνη τη στιγμή μεγάλωνα δίδυμα, είχα θέματα, είχα και όλο αυτό το τρέξιμο να βρω λύσεις και να βρω τους γιατρούς. Αυτό με έκανε να στεναχωρηθώ πάρα πολύ αλλά δεν έλεγα τίποτα».


11 χρόνια μετά, και αφού μεγάλωσαν τα παιδιά και άρχισα να κάνω πράγματα και ήμουν πολύ χαρούμενη. Και για μια δουλειά έπρεπε να λείψω 4 εβδομάδες από το σπίτι και τα παιδιά μου, που εγώ όλο αυτό το διάστημα λείπω το πολύ για 10-12 μέρες κάνω όλες τις δουλειές και επιστρέφω.

Και το συζήτησα με την οικογένειά μου, γιατί εμείς τα συζητάμε όλα μαζί και μου είπαν να το κάνω. Και ο καιρός μας καθυστέρησε και αντί για 4 πήγε 6 εβδομάδες. Και άκουσα πάλι να λένε στον Γιώργο, στην πεθερά μου, στη μάνα μου «Μα καλά η Καλομοίρα παράτησε τα παιδιά και την οικογένειά της για την καριέρα;”. Αυτό με πλήγωσε τόσο πολύ, τρελάθηκα όταν το άκουσα.

Συγνώμη αλλά κάθομαι στο σπίτι με τα παιδιά μου, έχεις παράπονο. Μετά φεύγω να κάνω μια δουλειά, δεν είναι ότι πήγα για διακοπές, έχετε και πάλι παράπονο; Τι ασχολούμαι μαζί σας;
Εγώ τρελάθηκα, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί ήμουν τόσο εκνευρισμένη και θυμωμένη. Όλα τα έβλεπα κόκκινα Σκεφτόμουν αν είμαι θυμωμένη μήπως είμαι γιατί έχουν δίκιο; Αλλά όχι δεν έχουν δίκιο.
Και ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά μου που με κοίταζαν με απορία και μου είπαν μαμά όλα καλά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ξέρεις τι κατάλαβα; Δεν θα αλλάξεις ποτέ τον κόσμο καλύτερα να δουλέψεις να αλλάξεις τον εαυτό σου Αλλά όταν αλλάξεις τον εαυτό σου, αλλάζεις τον κόσμο. Έλεγα μέσα μου, δεν ξέρουν τη ζωή μου, δεν ξέρουν τη σχέση μου.

Νομίζουν ότι ξέρουν γιατί με βλέπουν για λίγο, αλλά δεν ξέρουν. Τι ασχολούμαι; Με τη μία και την άλλη που λέει τη γνώμη της… Θέλω να πω ότι μέσα από αυτό έμαθα να κάνω αυτό που θέλω γιατί πάντα θα πει κάποιος κάτι.

Εκεί που πονάει είναι η οικογένεια. Όταν άνθρωποι που είσαι κοντά λένε πράγματα αυτό πόνεσε πολύ αλλά μέσα στον πόνο έμαθα. Δεν θέλω να έχω μίσος. Τους μισούσα για λίγο καιρό. Γιατί χαρήκανε που θέλανε να δημιουργήσουν πρόβλημα στον γάμο μου, με τα παιδιά μου… Χαρήκανε! Κι αυτό για μένα είναι το απόλυτο κακό.

Αλλά έπρεπε να τους συγχωρέσω γιατί ο θεός λέει να συγχωράμε κι εγώ δεν είμαι τέλειος άνθρωπος κι εγώ κάνω λάθη και θέλω ο άλλος να με συγχωρέσει και το ίδιο πρέπει να κάνω κι εγώ. Κι όχι ψεύτικα.
Στο μυαλό μου τους έχω αγκαλιάσει όλους που τα είπαν αυτά, γιατί τα έμαθα, τους έχω αγκαλιάσει και τους έχω συγχωρέσει. Γιατί δεν θέλω και να είμαι ψεύτικη μαζί τους.

Και χαίρομαι που έγινε αυτό γιατί δυνάμωσα πιο πολύ τον εαυτό μου, πιο πολύ δεν με νοιάζει τι λένε, πιο πολύ με τον άντρα μου δέθηκα, δυνάμωσα τη σχέση μου μαζί του και πιο πολύ γιατί μάθαμε κι οι δύο από αυτή την εμπειρία και με τα παιδιά μου τα συζητάμε όλα.

Οπότε λέω ευχαριστώ σε αυτές που το λέγαν όλο το κουτσομπολιό αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί μπορεί να σου έχει τύχει. Πάντα θα λένε πράγματα, να μην σε νοιάζει γιατί ο άλλος δεν ξέρει το σπίτι σου, δεν ξέρει τι γίνεται στη σχέση σου».

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 13:35