Ιωάννα Τούνη: Η στιγμή που άλλοι επιβάτες διαμαρτύρονται που τις άφησαν έξω από το αεροπλάνο

Ιωάννα Τούνη: Η στιγμή που άλλοι επιβάτες διαμαρτύρονται που τις άφησαν έξω από το αεροπλάνο
Ακόμα δεν έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα και η έγκυος φίλη της Ντόρις

Οι δύο κολλητές μαζί με τους άλλους δύο της παρέας ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Λονδίνο για βόλτες και ψώνια και ήταν να επιστρέψουν χθες το βράδυ στις 9 περίπου ώρα Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Όμως σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο που έκανε κλαίγοντας στο TikTok της χθες το βραδάκι, το προσωπικό εδάφους της εταιρίας δεν επέτρεψε στα δύο από τα 4 μέλη της παρέας να επιβιβαστούν στην πτήση τους παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν μπροστά στην πύλη κι ενώ ακόμα υπήρχαν επιβάτες που δεν είχαν μπει στον διάδρομο για προχωρήσουν να μπουν το αεροπλάνο.

Η Ιωάννα Τούνη είπε πως η υπάλληλος την κοίταζε ενώ πλησίαζε και όταν έφτασε μπροστά της τράβηξε την κορδέλα και της είπε πως το gate δυστυχώς μόλις έκλεισε και λυπάται αλλά δεν την αφήνει να περάσει.

Ότι κι αν ακολούθησε η απόφαση δεν άλλαξε και έτσι ο Στηβ και η Στέλλα πέταξαν κανονικά με την πτήση τους –που καθυστέρησε πολύ ώρα για να βρουν και να βγάλουν τις βαλίτσες τους, πιο απλό δε θα ήταν να περάσουν αφού δεν είχε αρχίσει η επιβίβαση;- ενώ η Ιωάννα με την εγκυμονούσα Ντόρις αφού παρέλαβαν τις αποσκευές τους έκλεισαν μέσω πράκτορα άλλα εισιτήρια επιστροφής με άλλη εταιρεία σε άλλο αεροδρόμιο και έκαναν αγώνα δρόμου για να φτάσουν και να καταφέρουν να επιστρέψουν πετώντας για Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας.

Φτάνοντας στο Χίθροου, από το Στάνστεντ όπου βρίσκονταν. Περίπου μία ώρα και 40 λεπτά διαδρομή, η Ιωάννα ανέβασε αρχικά ένα βίντεο με την ασύλληπτη ταλαιπωρία τους.


Ενώ στη συνέχεια ένα δεύτερο με τις διαμαρτυρίες άλλων επιβατών στο προσωπικό για να τους επιτρέψουν να περάσουν καθώς πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να συμβεί όλο αυτό.

Η νέα τους πτήση ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Αθήνα λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα και η επόμενη για Θεσσαλονίκη να αναχωρήσει μετά τις 7 το πρωί. Αν όλα έχουν πάει καλά, γύρω στις 8:30 θα βρίσκονται πια στον προορισμό τους μετά από μια πολύωρη επιστροφή που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν εύκολα.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 03:33