Σεργουλόπουλος: Οι σχέση του με την Μπακοδήμου, το ενδεχόμενο συνεργασίας και τα σχόλια για το παιδί του που τον εξοργίζουν

08.10.2024
Σεργουλόπουλος: Οι σχέση του με την Μπακοδήμου, το ενδεχόμενο συνεργασίας και τα σχόλια για το παιδί του που τον εξοργίζουν
Απαντάει ανοιχτά για το σήμερα της σχέσης του με την άλλοτε κολλητή του και κουμπάρα του

Χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τίποτα για τους λόγους που οδήγησαν αυτή τη φιλία και οικογενειακή σχέση πάρα πολλών ετών (πάνω από 18) ανάμεσα στον ίδιον και τη Μαρία Μπακοδήμου να λήξει οριστικά.
Οι δύο πρώην κολλητοί και τηλεοπτικοί συνεργάτες είχαν και διπλή κουμπαριά αφού ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε βαφτίσει τον ένα γιο της παρουσιάστριας και εκείνη τον δικό του.

«Δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρώτος καλεσμένος στο «The 2 Night Show» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τον ρωτάει ανοιχτά για τη Μαρία Μπακοδήμου και τη λήξη της φιλίας τους.

THE_2NIGHT_SHOW_Fotis_Sergoulopoulos_2_6b75e.jpg

-Σε πληγώνει που έχει τελειώσει αυτή η ιστορία;

«Όχι. Και οι δύο νομίζω βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική και νομίζω το πιο φυσικό πράγμα είναι να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως έχουν έρθει. Δεν χρειάζεται, ούτε να πιέζεις, ούτε να κάνεις κάτι το οποίο είναι… θεαματικό ας πούμε. Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε» απάντησε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

-Θα μπορούσατε πιστεύεις να ξανασυνεργαστείτε ποτέ; Θα ήταν μεγάλο Φώτης και Μαρία ξανά μαζί

«Δεν νομίζω, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του και σέβεται ο ένας τον δρόμου του άλλου. Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα ποτέ στα χωράφια του άλλου. Με την τηλεόραση έχω μια αγάπη. Αγαπώ να δουλεύω στην τηλεόραση , δεν μπερδεύω τη ζωή μου με την τηλεόραση, καθόλου. Την έχω τελείως ξεχωριστά. Δεν μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η ζωή του. Που θα κάνω θα ήταν πολύ θεαματικό να κάνω αυτό. Όχι. Την αγαπώ την τηλεόραση και με ακολουθεί δεν την ακολουθώ».

Ενώ στη συνέχεια η συζήτηση πήγε σε πολύ σοβαρά για τον ίδιον ζητήματα, όπως τα σχόλια που έχει δεχτεί για την απόφασή του να αποκτήσει παιδί αναφορικά με τη σεξουαλικότητά του και το κατά πόσο είναι σωστό ή όχι.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για πράγματα που δεν έχει μιλήσει η επιστήμη. Δεν με αφορά και δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν άνθρωπο, ο οποίος δεν γνωρίζει την τύφλα του και δεν ξέρει τι του γίνεται. Θα μιλήσω και θα απολογηθώ σε έναν αμόρφωτο άνθρωπο; Αυτό είναι αμορφωσιά. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε σε πιο έντονο τόνο:

«Δεν πάνε να το συζητάνε; Θα μιλήσουν για την οικογένειά μου; Ακούω αυτό που λένε να ακουστεί η άλλη άποψη. Ποια άποψη; Για τη ζωή μου; Έχω μιλήσει εγώ για τη σεξουαλικότητά σου; Έχω πει π.χ. ότι ο Γρηγόρης χρησιμοποιεί αυτό; Δεν με αφορά. Αλήθεια δεν με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου πραγματικά. Θα έχει ο άλλος άποψη πως θα ζω εγώ; Τι είναι αυτό; Θα πει αυτός για το παιδί μου; Έχω μιλήσει εγώ για το παιδί σου;

Θα ανεχόσουν εσύ να ακούσεις ότι θα γίνει το παιδί σου ανώμαλο; Ότι θα διαβάσει π.χ. στην εφημερίδα ότι το παιδί του Γρηγόρη είναι ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μιλήσεις για τη σεξουαλικότητα κάποιου; Και το πως θα χειριστεί την οικογένειά του και το παιδί του; Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω;»

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 14:22