Κατερίνα Γερονικολού: «Το σπίτι είναι άδειο γιατί ο Γιάννης λείπει στο εξωτερικό»

09.10.2024
Κατερίνα Γερονικολού: «Το σπίτι είναι άδειο γιατί ο Γιάννης λείπει στο εξωτερικό»
Από πέρυσι τον Δεκέμβριο, μόνο τον Αύγουστο ήταν συνέχεια μαζί

Λιώνει η Κατερίνα Γερονικολού για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίον είναι μαζί πια 7 χρόνια.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε τόσο για τη θεατρική παράσταση «Η ληστεία της συμφοράς» στο Θέατρο Λαμπέτη, στην οποία πρωταγωνιστεί, όσο και για την απουσία του συντρόφου της και πόσο καμαρώνει το πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει.

«Άλλοι γραμμώνονται γιατί γυμνάζονται, εγώ γιατί παίζω σε αυτή την παράσταση. Όχι απλά δεν κάθομαι στο θέατρο, χοροπηδάω. Είμαστε 9 ληστές που, για να κλέψουμε το περιβόητο διαμάντι, θα κρεμαστούμε από το ταβάνι, θα συρθούμε σε αεραγωγούς… Είναι κωμωδία δράσης. Όταν μου το πρότειναν, λέω αυτό δεν πρόκειται να το ξανακάνω στην Ελλάδα, δεν θα το ξαναζήσω» είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού για τη θεατρική της φετινή συνεργασία και συνέχισε αναφερόμενη στην απουσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη από το σπίτι τους, λόγω των γυρισμάτων του στην Τουρκία:

«Το σπίτι είναι άδειο, γιατί ο Γιάννης λείπει στο εξωτερικό. Είναι σε πολύ δημιουργική φάση. Δεν είναι πάρα πολλά τα επεισόδια. Αν ήταν πολλά θα έπρεπε να με ρωτήσει... Έλειψε λίγο, είναι πάρα πολύ καλός ως παρουσιαστής στο Tempting Fortune. Από τον Δεκέμβρη του 2023 μέχρι και τώρα, μόνο τον Αύγουστο ήμασταν συνέχεια μαζί. Πριν και μετά ήμασταν πολύ χώρια. Καλό είναι να υπάρχει θαυμασμός. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί 7 χρόνια πια».

Ενώ απάντησε και στο αν η ίδια θα έκανε κάτι ανάλογο τηλεοπτικά:

«Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση κάποιας εκπομπής, δεν είναι στα πλάνα μου. Τα όνειρά μου είναι εντός υποκριτικής. Εγώ ζω και αναπνέω για την πρεμιέρα, ζω για το θέατρο. Είμαι λίγο εκτός όλου αυτού, δεν είναι η καρδιά μου εκεί αυτή την στιγμή (στην παρουσίαση). Χαίρομαι όμως που ο Γιάννης διαπρέπει στην παρουσίαση».

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2024 - 15:12