Ζήνα για Μαρινέλλα: «Νιώσαμε όλοι ότι το παθαίνουμε μαζί της. Τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

10.10.2024
Ζήνα για Μαρινέλλα: «Νιώσαμε όλοι ότι το παθαίνουμε μαζί της. Τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ»
Papadakis press
Για τον κολλητό της Γιάννη Πλούταρχο αλλά και για τη μεγάλη Μαρινέλλα μίλησε η Πέγκυ Ζήνα

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και τον Σαράντη Μαριέτη λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της στο Mezzo, μέσα στο καμαρίνι της. Η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε την υπόθεση της stalker του πολύ στενού της φίλου Γιάννη Πλούταρχου, αποκάλυψε αν και η ίδια έχει δεχτεί ανάλογη παρενόχλήση αλλά και πσιώπλατες μαχαιριές στην πορεία της καριέρας της αλλά μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας της μεγάλης Μαρινέλλας που νοσηλεύεται για 15η μέρα στην εντατική.

«Ίσως λίγο στα πρώτα μου βήματα να ήρθα αντιμέτωπη με «τέρατα» και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές. Όμως η παρουσία του Γιώργου (σ.σ Λύρα) στη ζωή μου με γλίτωσε από τέτοιες συμπεριφορές» είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου και τη δικαστική διαδικασία που κίνησε εναντίον της γυναίκας που είχε γίνει stalker του:

«Δεν μίλησα με τον Γιάννη Πλούταρχο, μίλησε ο Γιώργος με τη γυναίκα του. Γνωρίζω την κατάσταση, όντως τον αγαπώ σαν αδελφό μου. Σίγουρα ένιωσε ότι ξεπεράστηκαν τα όριά του και ότι παραβιάζεται σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Μου έχουν τύχει παρόμοιες αλλά λιγότερο σοβαρές καταστάσεις.

Εγώ γλίτωσα πιο εύκολα, κατάλαβε το συγκεκριμένο άτομο και απομακρύνθηκε πριν φτάσουμε στα άκρα. Υπήρχε έντονη παρακολούθηση, είναι λίγο τρομακτικές αυτές οι καταστάσεις»
Ενώ τέλος δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στη μεγάλη Μαρινέλλα και την περιπέτεια που περνάει με την υγεία της εδώ και 15 μέρες:

«Η Μαρινέλλα είναι σημείο αναφοράς μου και για τους περισσότερους τραγουδιστές της γενιάς μου. Είναι η μάνα μας, η δύναμή μας, η γυναίκα που όσο μεγαλώνει, μεγαλώνει η καριέρα της και η φωνή της παραμένει ανέγγιχτη και η αξία της αναμφισβήτητη. Νιώσαμε όλοι ότι το παθαίνουμε μαζί της αυτό που συνέβη, εγώ τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ», σχολιάζει για την περιπέτεια υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 11:42