Γιολάντα Καλογεροπούλου: Ο χωρισμός και τα νέα δεδομένα στη ζωή της

10.10.2024
Γιολάντα Καλογεροπούλου: Ο χωρισμός και τα νέα δεδομένα στη ζωή της
Την πρωτογνωρίσαμε πέρυσι στον «Έρωτα Φυγά» και τη βλέπουμε φέτος στο «Grand Hotel»

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου πήρε την απόφαση πέρυσι το καλοκαίρι να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από το Λονδίνο που βρισκόταν 8 χρόνια κάνοντας μια εντελώς άλλη δουλειά και γρήγορα βγήκε τη θέση της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Με μια πετυχημένη έναρξη καριέρας στον «Έρωτα Φυγά» και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος στο «Grand Hotel» το πραγματικά εντυπωσιακά όμορφο κορίτσι κοιτάει μπροστά και στα νέα δεδομένα της ζωής της έχοντας χωρίσει πρόσφατα –το καλοκαίρι που μας πέρασε- από τον πατέρα της 2,5 χρονών κόρης της και έχοντας γύρω της στενούς φίλους (ανάμεσά τους και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και ο Αγησίλαος Μικελάτος και το Σταύρος Σβήγκος) να η στηρίζουν. Και φυσικά την οικογένειά της.

Η Γιολάντα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το πρωινό» και πήρε το βάπτισμα του πυρός στις τετ α τετ μεγάλες συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά πλατό.

«Έχω μια κόρη 2,5 ετών. Σπούδαζα οικονομικά, αλλά τα παράτησα. Έμενα στο Λονδίνο για οκτώ χρόνια, είχα ένα κατάστημα εστίασης. Έχω χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού μου, αυτός ζει στο Λονδίνο. Είναι δύσκολο σε σχέση με τη μικρή, γιατί πρέπει ο πατέρας της να οργανωθεί, να έρθει να τη δει. Έρχεται και τη βλέπει και μιλάνε καθημερινά με βίντεο κλήση. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν παντρεύτηκα ποτέ!», είπε αρχικά η Γιολάντα Καλογεροπούλου και συνέχισε:

«Δυσκολεύομαι αρκετά, γιατί από εκεί που ήμασταν όλη μέρα μαζί, τώρα λείπω 10ώρα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Τώρα ξεκίνησε κι αυτή σχολείο βέβαια, οπότε έχουμε κάπως κοινά προγράμματα. Να ‘ναι καλά η μαμά μου που με βοηθάει. Και προσπαθώ τα σαββατοκύριακα να περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε μαζί, για να καλύψω τα κενά της εβδομάδας».

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 14:50