Η Άννα Βίσση ξεσήκωνε το Καλλιμάρμαρο και η Σοφία Καρβέλα το karaoke bar!

Η Άννα Βίσση ξεσήκωνε το Καλλιμάρμαρο και η Σοφία Καρβέλα το karaoke bar!
Μία εβδομάδα μετά τη μεγαλειώδη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε τι έκανε η κόρη της την ίδια ώρα

Αν η Σοφία Καρβέλα δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που την υποχρέωσαν να παραμείνει στην Αμερική και τα σχολεία των παιδιών δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως δεν θα έχανε με τίποτα τη μοναδική συναυλία της μητέρας της, Άννας Βίσση το περασμένο Σάββατο στο Καλλιμάρμαρο.

Η σχέση της με την Άννα, αλλά και με τον πατέρα της Νίκο Καρβέλα είναι διαίτερα στενή. Και εννοείται πως εκείνη την ημέρα οι τρεις τους επικοινώνησαν αρκετε΄ς φορές μέσω facetime. Η ίδια η Άννα Βίσση το αποκάλυψε γράφοντας πως η Σοφία είναι πάντα παρούσα ακόμα κι όταν είναι μίλια μακριά. Στο στόρυ φαίνεται η ίδια η Άννα με τον Νίκο Καρβέλα στο πέταλο του σταδίου να επικοινωνούν με το κορίτσι τους.

SOFIA_KARVELA_TIN_HMERA_TIS_SYNAVLIAS_TIS_MHTERAS_THS_d1215.jpg

Αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη πλάκα, είναι τι διάλεξε η ίδια να κάνει την ώρα που η μητέρα της καθήλωνε 65.000 κόσμο να τραγουδούν μαζί της για τέσσερις ολόκληρες ώρες σε μια μαγική βραδιά που θα μείνει στην ιστορία. Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά τραγουδούσε και η Σοφία Καρβέλα σε καραόκε μπαρ! Και έχουμε να την ακούσουμε να τραγουδάει δημόσια από το ντουέτο που είχε κάνει με τη μαμά Άννα το μακρινό 1993. Το θυμάστε;

Και να που η Σοφία Καρβέλα το γλεντάει με την ψυχή της, με ξένο ρεπερτόριο πια. I Say a Little Prayer... Aretha Franklin!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2024 - 04:14