Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Σπάνια -και καλλιτεχνική- selfie με τον αγαπημένο της Γιώργο Ζώη

13.10.2024
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Σπάνια -και καλλιτεχνική- selfie με τον αγαπημένο της Γιώργο Ζώη
Η σχέση τους μετράει πλέον πάνω από 10 μήνες

Και μπορεί και οι δύο να κρατάνε την προσωπική τοςυ ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μόλις πριν από ενάμιση μήνα περίπου στο Φεστιβάλ κινηματογράφου του Σεράγεβο αλλά είναι μαζί κι ας μην το διαφημίζουν. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Γιώργος Ζώης είναι και οι δύο καλλιτέχνες. Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σκηνοθέτης και μάλιστα βραβευμένος για τις δουλείες του με πιο πρόσφατη διάκριση αυτή στο Σεράγεβο για την ταινία του "Arcadia".

Εκείνη μετά τον Σασμό θα πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά του Mega "Οι Αθώοι" με τον Κίμωνα Κουρή, τον Κώστα Νικούλι, τπν Γιάννη Νιάρρο, την Λουκία Μιχαλοπούλου και άλλους. Καθώς όμως έχεουν γίνει γυρίσματα, αλλά η σειρά πάει για το δεύτερο μισό της σεζόν, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει και ελεύθερο χρόνο να βρίσκευται και στο πλευρό του συντρόφου της που έχει αγάπη στο Βερολίνο, όπως και όλοι λίγο πολύ οι καλλιτέχνες.

Και εκεί ακριβώς βρίσκονται. Και μάλιστα σε διαμέρισμα, όχι σε ξενοδοχείο. Και φαίνεται οτι περνάνε και πολύ καλά μαζί αν κρίνουμε από το meddley των φωτογραφιών που πόσταρε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Κάποιες φωτό που φαίνεται η ίδια, κάποια τοπία στην πόλη και τελευταία φωτογραφία, μια καλλιτεχνική selfie στην κουζίνα με τους δυο τους να φαίνονται αγκαλιά σε ένα μικρό καθρέφτη ακουμπισμένο στα πλακάκια του τοίχου.

XEILA_FAMELI_GIWRGOS_ZWIS_f8de2.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2024 - 06:21