Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη συνεργάτιδα που δεν άντεχε το πρωινό ξύπνημα και έπαθε τα πάντα σε ένα χρόνο

14.10.2024
Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη συνεργάτιδα που δεν άντεχε το πρωινό ξύπνημα και έπαθε τα πάντα σε ένα χρόνο
Όνομα δεν είπε, αλλά της ξέφυγε η χρονιά

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για παλιότερη σεζόν του «Happy Day» και συνεργάτιδα της εκπομπής που έμεινε μόλις έναν χρόνο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρέα της εκπομπής σχολίαζε τη δήλωση που έκανε η Ιλένια Ουίλιαμς ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει μια βραδιά γιατί της έκατσε πέταλο από λουλούδι στον λαιμό της.


Φυσικά μετά το τέλος της προβολής του βίντεο τρόλαραν λίγο τη συγκεκριμένη φράση της Ιλένιας και πάνω στην κουβέντα για δικαιολογίες που όλοι μπορεί να πούμε η παρουσιάστρια αποκάλυψε:

«Είχα κάποτε μια συνεργάτιδα που κράτησε έναν χρόνο εδώ η συνεργασία, δεν θα πω το όνομα για να μην την εκθέσω, όπου προφανώς δεν άντεχε το πρωινό ξύπνημα και σε έναν χρόνο της είχαν τύχει, 3 φορές λάστιχο, 4 φορές τρακάρισμα, 8 φορές γαστρεντερίτιδα…. Της λέω, κούκλα μου, 8 χρόνια εδώ δεν μας έχει τύχει ούτε το 1/3»

Και μπορεί όντως να μην είπε όνομα, είπε όμως χρονιά μετάδοσης της εκπομπής, αυθόρμητα φυσικά ενθυμούμενη όντως τον διάλογό τους, τότε. Φυσικά μετά από όλα αυτά γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί η συνεργασία κράτησε μόνο έναν χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 13:00