Βλάσσης Μπονάτσος: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για εκείνον και τον χαρακτήρα του

14.10.2024
Βλάσσης Μπονάτσος: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για εκείνον και τον χαρακτήρα του
Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα και μια αποκάλυψη για τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή. Και η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκαςα θέλησαν να κάνουν ένα μίνι αφιέρωμα στον αγαπημένο αυτό καλλιτέχνη που έφυγε τόσο νέος και τόσο ξαφνικά.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα μια πάρα πολύ ζεστή σχέση, μιλάμε για τον Βλάσση Μπονάτσο. Επιτρέψτε μου τώρα, δεν έχει σημασία που δεν είναι επίκαιρο θέμα , το να τιμάς τη μνήμη των ανθρώπων με τους οποίους έχεις ζεστή και καλή σχέση είναι σημαντικό, άσχετα με την επικαιρότητα.

Σήμερα κλείνουν 20 χρόνια από τον θάνατό του. Ένας πολύ δημοφιλής άνθρωπος, ένας πού δημοφιλής ηθοποιός, παρουσιαστής, τραγουδιστής. Μια διαφορετική και ιδιαίτερη προσωπικότητα.
Ένας τύπος παιδιά πολύ αντισυμβατικός, πολύ αυθόρμητος, καλόψυχος με τα στραβά του και τα καλά του. Να σας πω ένα παράδειγμα. Όταν υπήρχε ένα γύρισμα και ήταν ας πούμε να γίνει 5 το απόγευμα δίνανε ψεύτικο όρντινο στον Βλάσση 3 γιατί ξέρανε ότι πάει πάντα αργοπορημένος 2 ώρες,

Είχε τα στραβά του αλλά ήταν τόσο καλοκάγαθος που ουδείς του κάκιωνα για τα στραβά του. Όλοι του γελούσαν, τον ξέραν. Ήταν ένα; Μεγάλο παιδί» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τον φίλο του και συνέχισε αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο της συνέντευξης που έκανε μαζί του λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του:

«Τη συνέντευξη αυτή, για να την κάνουμε τότε, την ταλαιπωρήσαμε δυο, τρεις φορές. Δυο, τρεις φορές είχαμε δώσει ραντεβού, τα οποία ακυρώθηκαν. Αλλά τελικά την κάναμε, ήταν μια εξομολόγηση καρδιάς, τότε στο Star, λίγους μήνες μετά χάθηκε ο Βλάσσης.

Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, είχαμε πει ότι μας αρέσει το σούσι, ήταν μόδα, τότε είχε πρωτοέρθει το σούσι στην Ελλάδα. Και είπε σε έναν συνεργάτη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη, μπαίνει μέσα ένα catering με σούσι.

Όχι για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά στο πλατό, ήμασταν 20-30 άτομα, έφερε για όλους. Κάποιος είπε, τι ωραία να είχαμε σούσι τώρα, το άκουσε και έφερε».

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 12:14