Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι θέλει σαν τρελή να πάρει αλλά είναι σίγουρη οτι δεν θα την αφήσει ο πατέρας της

16.10.2024
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι θέλει σαν τρελή να πάρει αλλά είναι σίγουρη οτι δεν θα την αφήσει ο πατέρας της
Το θέλει σαν τρελή, αλλά...

Πολλές οι μετακινήσεις που κάνει καθημερινά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πρόβες, ραδιόφωνο, events, επαγγελματικά ραντεβού και φυσικά υποχρεώσεις και δραστηριότητες δύο παιδιών περισσότερο βρίσκεται μέσα στο αμάξι της καθηλωμένη στην κίνηση παρά στο σπίτι της.

Και εδώ και αρκετό καιρό συνηθίζει να εκμεταλλεύεται αυτή την καθυστέρηση στον δρόμο για να επικοινωνεί με storieς με τον κόσμο που την ακολουθεί στο instagram. Car vlogging δηλαδή. Και σε αυτά τα stories πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία να βρει τρόπο να γλιτώσει από την κίνηση. Κι επειδή τα ελικόπτερα είναι εκτός budget και τα ελικοδρόμια δεν είναι σε κάθε γωνία, ακόμα κι αν υπήρχε budget η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σκέφτεται, για την ακρίβεια θέλει διακαώς να πάρει μια βέσπα! Οι fans της μάλιστα της στέλνουν και μηνύματα για το χρώμα που της προτείνουν να διαλέξει και υπερτερεί το βεραμάν.

Η ίδια χθες το πρωί με μια σειρά από stories ευχαρίστησε μεν αλλά εξήγησε γελώντας πως ο πατέρας της θα την κρεμάσει ανάποδα και συνέχισε λέγοντας πως μπορεί να είναι 47 αλλά ναι, θα ρωτήσει τον μπαμπά της αν της το επιτρέπει γιατί δηλώνει αθεράπευτη μπαμπάκιας και δυστυχώς είναι σίγουρη πως η βέσπα θα μείνει όνειρο. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα την αφήσει ο μπαμπάς, το βίντεο πάντως είναι απολαυστικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 09:01