Γεωργίου-Χριστοδούλου: Βραδινές βόλτες στη Νίκαια και τρολλάρισμα στους πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς

15.10.2024
Γεωργίου-Χριστοδούλου: Βραδινές βόλτες στη Νίκαια και τρολλάρισμα στους πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς
Στη Νότια Γαλλία για γυρίσματα

Με μια βαλίτσα στο χέρι βρίσκονται από τον γάμο τους και μετά ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου αφού οι παραγωγές της εταιρίας του γαμπρού και του κουμπάρου, Κούλλη Νικολάου τρέχουν και μαζί τρέχουν και οι ίδιοι από τοποθεσία σε τοποθεσία.

Έτσι μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στα Γιάννενα, την Αθήνα, τη Μάνη και την Κύπρο όπου γυρίζονται "Η Γη της Ελιάς" και το "Ταμπού" και παράλληλα φεύγουν και κανένα εξωτερικό για εξτρά σκηνές.

Και έτσι βρέθηκαν να απολαμβάνουν δουλειά σε συνδυασμό με τουρισμό, στη Νότια Γαλλία και τη μαγευτική Νίκαια. Μαζί με τον κουμπάρο τους και τον "Μιλτιάδη" της σειράς Μίλτο Χαρόβα τον οποίον μάλιστα τρόλαρε και ο Ανδρέας Γεωργίου, όταν του έπεσε πάνω του νερό κατά τη δια΄ρκεια ενός break.

Και όταν τα γυρίσματα ολοκληρώνονται για τη μέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν και χρόνο να βολτάρουν πιασμένοι χέρι χέρι στους φωτισμένους δρόμους.

SIMWNI_KAI_GEVRGIOY_NIKAIA_1_0639f.jpg

Μην αναρωτιέστε ποιός τραβάει τη φωτογραφία. Φυσικά ο Κούλλης Νικολάου που μας αποκάλυψε με μια φωτογραφία με τη Σιμώνη και πώς λέγεται η κουμπάρα στα Κυπριακά... Κουμερούδα!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 09:54