Το νέο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να λυγίσει

15.10.2024
Το νέο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να λυγίσει
Έναν μήνα μετά το τελευταίο του βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε νέο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ηθοποιός και μουσικός που εδώ και μήνες παλεύει να επανέλθει μετά από το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη τον περασμένο Μάιο, έχει αποφασίσει να επικοινωνεί με τον κόσμο τη μάχη που δίνει θέλοντας να περάσει το μήνυμα να προσέχουν τον εαυτό τους και να μην τα παρατάνε στα δύσκολα.

Σε αυτό το νέο βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας συγκλονίζει με άγνωστες λεπτομέρειες από την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του εξιστορώντας και κομμάτια από τον δύσκολο δρόμο της ανάρρωσης αλλά και της εκ νέου επαφής του με πράγματα που ήταν για εκείνον τόσο φυσικά όπως η αναπνοή. Τρανταχτό παράδειγμα η κιθάρα του.

Απόσπασμα το βίντεο αυτού έπαιξαν στην εκπομπή Το πρωινό και μετά την προβολή του ο Γιώργος Λιάγκας λύγισε:

«Με συγκινεί πολύ ο Δημήτρης. Έδωσε τώρα λεπτομέρειες που με συγκίνησαν, είναι σοκαριστικές οι λεπτομέρειες. Υποκλίνομαι, είναι μεγάλη μαγκιά… Δεν ξέρω αν θα το έκανα, αν ήμουν στη θέση του. Εγώ θα ντρεπόμουν, θα κρυβόμουν. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Και είναι για μένα μεγάλο μάθημα, όταν ένας άνθρωπος που έχει δημόσιο λόγο, κάνει αυτό που κάνει ο Δημήτρης. Διότι δίνει ένα τεράστιο μάθημα.

Το μήνυμα που δίνει ο Δημήτρης είναι “μην ντρέπεστε, μην κρύβεστε, είμαστε άνθρωποι, είμαστε τρωτοί και πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα κι όταν δεν είναι τέλειοι ή όπως έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε”. Το μήνυμα, λοιπόν, αυτό του Δημήτρη είναι πολύ πιο σπουδαίο απ’ ότι και ο ίδιος φαντάζεται. Θέλω πραγματικά να υποκλιθώ και να του πω ένα τεράστιο μπράβο».

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 11:59