Ντένια Αγαλιανού: Η καριέρα στο Μεξικό και η πρόταση για το Famagusta που δεν μπόρεσε να δεχτεί!

16.10.2024
Ντένια Αγαλιανού: Η καριέρα στο Μεξικό και η πρόταση για το Famagusta που δεν μπόρεσε να δεχτεί!

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM –τα παλιά χρόνια, του Ant1- η Ντένια όμως είχε πολλά όνειρα και πήρε όλα τα ρίσκα για να τα κυνηγήσει. Πλέον εδώ και 11 χρόνια ζει μόνιμα στο Μεξικό, είναι πολύ γνωστή ηθοποιός εκεί και έχει παίξει σε 13 μεξικανικές παραγωγές που κάποιες παίζουν και στο Netflix.

Σε ένα πέρασμα από την Ελλάδα που έκανε φέτος για να δει την οικογένεια και τους φίλους της βρέθηκε και στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Από την αρχή της καριέρας της, ως το σήμερα.

DENIA_AGALIANOU_3_73bd8.jpg

«Είναι πολλά πλέον τα χρόνια αλλά εγώ νιώθω σαν να ήταν χθες. Είμαι 11 χρόνια πλέον στο Μεξικό. Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο, μετακομίσαμε στην Αταλάντη και στα 17 ήρθα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με το μόντελιγνκ. Έτσι βρέθηκα στο GNTM. Ήταν ένα ψήσιμο στον χώρο», είπε η Ντένια Αγαλιανού και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή δεν ήθελα να μείνω άλλο στο παιχνίδι, είχα ετοιμάσει τις βαλίτσες μου και η παραγωγή μου είπε: όταν έρθει η ώρα σου, θα φύγεις. Εκεί γνώρισα την Ιωάννα και μου μίλησε για την Τουρκία, η ίδια είχε μια καριέρα εκεί. Γίναμε φίλες, κάναμε παρέα στην Τουρκία και ξεκίνησε η πορεία μου εκεί. Για δύο περίπου χρόνια πηγαινοερχόμουν συνέχεια»

THE_2NIGHT_SHOW_ΝΤΕΝΙΑ_ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ_2_a4fcc.jpg


Πώς προέκυψε το Μεξικό στη ζωή της;

«Μια φίλη στην Τουρκία μου μίλησε για το Μεξικό και με προσκάλεσε εκεί. Έφυγα το 2013 στο Μεξικό για τρεις μήνες. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, είχα πάρα πολλές φοβίες, νόμιζα ότι θα με απαγάγουν. Δεν είχα κινητό, δεν μιλούσα τη γλώσσα. Από την πρώτη μέρα κατάφερα να καλύψω τα έξοδά μου για τρεις μήνες. Πήγα σε ένα κάστινγκ για διαφημίσεις αλλά δεν με βοηθούσε. Οπότε μια κοπέλα με γνώρισε στον ατζέντη της. Έπρεπε να μάθω ισπανικά σε τρεις μήνες. Είδα όλες τις γνωστές σαπουνόπερες από την αρχή. Είμαι αυτοδίδακτη»

Πλέον πολλοί δεν την ξεχωρίζουν από ντόπια.

«Ανέβασα μία φωτογραφία και έγραψα «η χώρα μου» και μου έγραφαν όλοι από κάτω: δεν ξέραμε ότι είσαι από την Ελλάδα. Πλέον μου δίνουν ρόλους Μεξικανής. Υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω» λέει η ίδια.

Ενώ αποκάλυψε πως θέλει πολύ να παίξει σε ελληνική σειρά και πέρυσι έφτασε πολύ κοντά στο να παίξει στο Famagusta.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 20:38