Τάσος Ιορδανίδης: Η απάντησή του στα σχόλια του Κώστα Τσουρού και η άγνωστη σχέση τους

17.10.2024
Τάσος Ιορδανίδης: Η απάντησή του στα σχόλια του Κώστα Τσουρού και η άγνωστη σχέση τους
Papadakis Press
Η δική του απάντηση στα σχόλια του Κώστα Τσουρού και η αποκάλυψη για την άγνωστη φιλία τους

Τα λόγια του Κώστα Τσουρού για την ανάληψη ρόλου παρουσιαστή από πολλούς ηθοποιούς στην πρόσφατη συνέντευξή του στο OK που είπε πως δεν του αρέσει να βλέπει ηθοποιούς να παρουσιάζουν εκπομπές λόγους αναφερόμενός ονομαστικά στον Τάσο Ιορδανίδη που φέτος συμπαρουσιάζει με τη Ζωή Κρονάκη το «Καλημέρα Είπαμε;» κλήθηκε να σχολιάσει ο ίδιος.

Η εκπομπή Breakfast@Star και η Σοφία Μανουσακίδου επικοινώνησαν με τον Τάσο Ιορδανίδη ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους αποκαλύπτοντας πως με τον Κώστα Τσουρό υπήρξαν συμφοιτητές στη Φιλοσοφική και έχουν κάνει και παρέα.

«Ο Κώστας είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, πολύ καλό παιδί, ένας δημοσιογράφος που τον παρακολουθώ με πολλή αγάπη και με μεγάλο ενδιαφέρον. Προσπαθώ να παίρνω και από τον Κώστα πράγματα, έχει κάνει σοβαρές σπουδές, είμαστε και παλιοί γνωστοί, έχουμε συνυπάρξει στη Φιλοσοφική Σχολή κι έχουμε κάνει και παρέα. Ένας τέτοιος άνθρωπος δικαιούται να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, όπως κάθε άνθρωπος, αλλά πόσω μάλλον ένας επαγγελματίας όπως ο Κώστας», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης και συνέχισε στο ίδιο κλίμα:

«Εγώ προσπαθώ να μαθαίνω, προσπαθώ σε κάθε εκπομπή να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν έχω πάει να κάνω αρπαχτή. Έχω πάει εκεί και παλεύω με νύχια και με δόντια να ενημερώνομαι και να κάνω και δουλειές που δεν είμαι συνηθισμένος. Άλλο η παρουσίαση, άλλο η δημοσιογραφία. Δεν μπορώ να πάρω τη δουλειά ενός δημοσιογράφου, εγώ δηλώνω ηθοποιός και στην εκπομπή».

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2024 - 10:29