Καλλιόπη Χάσκα: Το λάθος στο Berklee , η επιστροφή στην Ελλάδα και το κόλλημα

17.10.2024
Καλλιόπη Χάσκα: Το λάθος στο Berklee , η επιστροφή στην Ελλάδα και το κόλλημα
Τη γνωρίσαμε πέρυσι στη «Η Μάγισσα» και την απολαμβάνουμε φέτος στο «Grand Hotel»

Και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο απίθανο χιούμορ έχει και πόσο καλό παιδί είναι αναγνωρίζουμε και πόσο καλές υποκριτικές ικανότητες έχει αφού ερμήνευσε μοναδικά τη «σκύλα» Μεταξία στην περσινή μεγάλη επιτυχία της σειράς «Η Μάγισσα».

Η Καλλιόπη Χάσκα βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Night Show» και μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική και τις σπουδές της εκεί στο πασίγνωστο Berklee αλλά και το λάθος που έγινε στο πρώτο της εξάμηνο εκεί.

THE_2NIGHT_SHOW_Kalliopi_Xaska2_dacf6.jpg

«Πρώτη φορά μάθημα υποκριτικής έκανα στα 22 μου, δηλαδή μεγάλη πολύ. Το Berklee στην Αμερική, όπου πήγα, έχει μουσική και θέατρο και χορό. Εγώ πήρα πτυχίο και στο τραγούδι και στο θέατρο. Όταν πήγα το πρώτο εξάμηνο, έγινε ένα λάθος στο σύστημα και κατά λάθος πήρα ένα μάθημα που ήταν για τελειόφοιτους. Πήγα δηλαδή σε μια τάξη που ήταν οι τελειόφοιτοι του Berklee» είπε το γλυκό κορίτσι από τη Ρόδο και συνέχισε:
«Τι να πω… Είχαμε μια κοπέλα που μετά πήγε στο Broadway, ένας άλλος δίδασκε στο Berklee την επόμενη χρονιά. Ε, πήγα και εγώ χωρίς να έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου μάθημα υποκριτικής. Κάπως αμέσως το πήραμε είδηση αλλά η δασκάλα είπε «δεν πειράζει, κάτσε». Αυτή ήταν η πρώτη επαγγελματική μου συναναστροφή στην υποκριτική».

THE_2NIGHT_SHOW_Kalliopi_Xaska_5_fd0fa.jpg
«Δεν πιστεύω πολύ στην τύχη - Πιστεύω πολύ στην δουλειά - Έχω πολύ έρωτα για αυτή τη δουλειά, είναι το μεράκι μου. Πιστεύω ότι η δουλειά πάντα κερδίζει. Και έχω υπάρξει τυχερή. Έστειλα απλά ένα mail και με στήριξαν πάρα πολύ. Ο κύριος Καραγιάννης με κάλεσε πέρυσι από τον Νοέμβριο και μου είπε να μην κλείσω κάτι για του χρόνου γιατί με θέλει για μια δουλειά»


Ενώ αποκάλυψε πως έχει πάθει τρελό κόλλημα με τις ελληνικές ταινίες. Και πως παίρνει κομμάτια από πολλούς ρόλους που βλέπει και αγαπά.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2024 - 11:31