Η άγνοια της Μπάρμπα για την ταινία «Υπάρχω» και η αποθέωση της Μεσσαροπούλου στον Μάστορα

18.10.2024
Η άγνοια της Μπάρμπα για την ταινία «Υπάρχω» και η αποθέωση της Μεσσαροπούλου στον Μάστορα
Papadakis Press
Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος;

Δεν γνώριζε η Βάνα Μπάρμπα ότι ο Χρήστος Μάστορας έχει γυρίσει την ταινία «Υπάρχω» πρωταγωνιστώντας στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη. Έτσι όταν την πέτυχαν οι κάμερες χθες σε event μόδας και ομορφιάς στο Περιστέρι έδειξε να ξαφνιάζεται ΄λοταν την ρώτησαν τη γνώμη της για αυτό.

«Τι θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας; Θα κάνει ο ίδιος τον Καζαντζίδη; Δεν ξέρω τι να σας πω τώρα. Όλο μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε νομίζω», είπε αρχικά έκπληκτη η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε:
«Είναι ένα γλυκύτατο παιδί με πολύ ωραία προσωπικότητα.

Ανήκει στη νέα γενιά και είναι εξαιρετικός αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Μάλλον εσείς τα λέτε αυτά. Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο, δεν γίνεται. Κάποια πρότυπα δεν αγγίζονται. Αν τα καταφέρει, θα είναι μία έκπληξη σίγουρα».

Επιστρέφοντας στο στούντιο μετά την προβολή του Multi βίντεο η Τίνα Μεσσαροπούλου φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για αυτό το θέμα:

«Θα διαφωνήσω μαζί της. Είδα το πρώτο τρέιλερ. Όταν ακούς κάτι και δεν το έχεςι δει μπορεί να έχεις επιφυλάξεις αλλά ο Χρήστος Μάστορας είναι συγκλονιστικός στην ταινία για τον Καζαντζίδη»
«Κι εγώ αυτό έχω μάθει από την παραγωγή» συμπλήρωσε υπερθεματίζοντας τα λεγόμενά της ο Κώστας Φραγκολιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 09:56