Έλενα Χριστοπούλου: «Η προηγούμενη ζωή μου, μου φαίνεται σαν μια άλλη ζωή»

18.10.2024
Έλενα Χριστοπούλου: «Η προηγούμενη ζωή μου, μου φαίνεται σαν μια άλλη ζωή»
Η ξεκούρασή της το My Style Rocks

Την απόλυτη επαγγελματική χαρά έχει βρει η Έλενα Χριστοπούλου στο πλατό του My Style Rocks και δεν κρύβει πόσο πολύ το ευχαριστιέται που βρίσκεται εκεί.
Η κριτής του παιχνιδιού της μόδας του ΣΚΑΙ, έδωσε μια συνέντευξη καρδιάς στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και μίλησε για όλα. Ακόμα και για τη Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η περίοδος του My Style Rocks είναι ανακουφιστική, γιατί είμαι με μία παρέα που με ξεκουράζει πραγματικά χωρίς άγχος και αγωνία. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι στα καλύτερά της και της άξιζε.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι μου γίνεται, γιατί δουλεύω τόσο πολύ που το σπίτι μου το χρησιμοποιώ μόνο ως ξενοδοχείο. Βλέπω ελάχιστα τον άνθρωπό μου, ευτυχώς με ανέχεται και σεβόμαστε ο ένας το πρόγραμμα του άλλου» είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου και συνέχισε:

«Η προηγούμενη ζωή μου μού φαίνεται σαν μία άλλη ζωή. Μετά την τηλεόραση, με γνώρισα πάλι από την αρχή. Ένας χωρισμός αλλάζει τα πάντα. Έχω περάσει και τις φοβίες μου και τις πολύ περίεργες μέρες μου, έχω παλέψει με πολλά τα τελευταία χρόνια.

Δεν έχω κάνει φιλίες στην τηλεόραση. Η Ηλιάνα δεν είναι σχέση τηλεόρασης, είναι σχέση από τα γεννοφάσκια μας, 20 πόσα χρόνια. Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό το επαγγελματικό. Βοήθησε πολύ η αγάπη και η αυταπάρνηση. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, θέλεις να τον βλέπεις να πηγαίνει ψηλά. Φυσικά είμαι άνθρωπος. Και κακιώνω και θυμώνω και στενοχωριέμαι και χαίρομαι».

Αλήθεια ένιωσε ποτέ να «ξεφεύγει»;

«Την περίοδο του GNTM νομίζω «καβάλησα» το καλάμι. Ανέβηκα Έλενα και κατέβηκα Χριστοπούλου στο ασανσέρ μέσα σε μία ημέρα και όχι μόνο εγώ και οι υπόλοιποι προφανώς. Από το 0 στο 100 σε αναγνωρισιμότητα. Εκεί αρχίζει λίγο να ανεβαίνει ο ναρκισσισμός. Θα μπορούσε να με είχε πνίξει. Κι αν με έπνιγε…πάει»

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 10:45