Νάντια Μπουλέ για την επιλογή της στο μιούζικαλ Chicago: «Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

Νάντια Μπουλέ για την επιλογή της στο μιούζικαλ Chicago: «Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»
Το όνειρό της ζει εδώ και λίγους μήνες, απο τη στιγμή που έμαθε οτι την επέλεξαν για τον ρόλο της Ρόξι Χαρτ

Η ελληνίδα Νάντια Μπουλέ γίνεται η πρώτη που συμμετέχει στην ξένη παραγωγή στην μεγάλη πανευρωπαϊκή περιοδεία του Chicago σε 14 χω΄ρες που κάνεις πρεμιέρα από την Αθήνα, σήμερα στο Christmas Theater.

«Αυτή η στιγμή για εμένα είναι ένα όνειρο. Δεν περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα καθόμουν σε μία τόσο μεγάλη σκηνή με αυτούς τους ανθρώπους δίπλα και ότι θα είχα περάσει έναν μήνα στο Λονδίνο κάνοντας πρόβες γι’ αυτό το έργο.

Το Chicago ήταν το πρώτο μιούζικαλ που είδα στη ζωή μου και έπαθα σοκ. Όταν ξεκίνησε η μουσική, όταν άναψαν τα φώτα και είδα τις φωτογραφίες, όταν άκουσα τους διαλόγους και το κοινωνικό σχόλιο, όταν άκουσα τα τραγούδια και την ορχήστρα να παίζει, τρελάθηκα! Γυρνώντας πίσω στην Ελλάδα, ήθελα να κάνω μιούζικαλ!» ήταν τα πρώτα της λόγια για αυτό που ζει εδώ και λίγους μήνες.

CHICAGO_THE_MUSICAL_1_44b06.jpg

Όπως μας αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Nigel West η Νάντια τους έστειλε ένα showreel της και ήταν τόσο καλό που παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν αγαπάει να διαλέγει συντελεστές με αυτόν τον τρόπο, αποφάσισε να την καλέσει για να τη δει από κοντά. Τα λόγια του για εκείνη αποθεωτικά:

«Δεν είναι εύκολο να ενσωματωθεί τόσο καλά ένα νέο μέλος στην ομάδα. Και η Νάντια ήταν τόσο καλή που υπήρχαν φορές που ξεχνάγαμε οτι αυτό που κάνει δεν είναι στη μητρική της γλώσσα. Δούλεψε πολύ σκληρά και είναι και ένα εξαιρετικό πλάσμα. Γιατί ξέρετε παίζει κι αυτό το ρόλο του και μάλιστα σημαντικό ρόλο.

Ο θίασος ζει μαζί για μήνες. Πρέπει να υπάρχει χημεία και καλοί χαρακτήρες που να ΄δένουν μεταξύ τους. Υπάρχουν φορές στην καριέρα μου που προτίμησα να πάρω έναν πολύ καλό χαρακτήρα που ήξερα οτι θα χρειαζόταν περισσότερη δουλειά για να πετύχει το αποτέλεσμα που απαιτείται, παρά ένα εξαιρετικό ταλέντο που όμως δεν ήταν ωραίος άνθρωπος»

CHICAGO_THE_MUSICAL_5_5308c.jpg

Λίγα λόγια για το Μιούζικαλ CHICAGO

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ CHICAGO, η διεθνούς φήμης παραγωγή όπως παρουσιάζεται στο Broadway, ξεκινάει την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Αθήνα, κάνοντας πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου στο Christmas Theater, έχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του μία ελληνίδα στο cast: τη Νάντια Μπουλέ στο ρόλο της Ρόξι Χαρτ.

Για πρώτη φορά, ελληνίδα καλλιτέχνις εντάσσεται στο δυναμικό παραστάσης του Broadway, συμμετέχοντας σε πανευρωπαϊκή περιοδεία που περιλαμβάνει 18 χώρες! Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Laura Tyrer ως Velma Kelly, τον Matt Blaker ως Billy Flynn, την Amy Webb ως Mama Morton, τον Danny Becker ως Amos και τον Luke Bayer ως Mary Sunshine.

CHICAGO_THE_MUSICAL_3_1346d.jpg

Το CHICAGO the Musical , σε μουσική John Kander, στίχους Fred Ebb, και σενάριο των Fred Ebb– Bob Fosse, σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να μπορεί να απολαύσει την αυθεντική παραγωγή του Broadway, με ένα cast εξαίρετων ερμηνευτών, επιλεγμένων από την ελίτ του West End και του Broadway. Οι ξεχωριστοί καλλιτέχνες με τις απαράμιλλες ικανότητές τους και τη μαγνητική σκηνική τους παρουσία, θα δώσουν το δικό τους μοναδικό στυλ στους εμβληματικούς ρόλους της Ρόξι Χαρτ, της Βέλμα Κέλι, του Μπίλι Φλιν και των υπόλοιπων αξέχαστων χαρακτήρων, που κατοικούν τον κόσμο του CHICAGO.

CHICAGO_THE_MUSICAL_2_dbf71.jpg

Η παράσταση θα ταξιδέψει στην Ευρώπη σε: Αυστρία, Φιλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και σε άλλες 14 χώρες. Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε τον Οκτώβριο στην Αθήνα και τον Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη για περιορισμένες παραστάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 13:15