The Voice of Greece: Η Τραϊάνα Ανανία στις Blind Auditons και γύρισε μόνο η Παπαρίζου, που δεν την ήξερε

19.10.2024
The Voice of Greece: Η Τραϊάνα Ανανία στις Blind Auditons και γύρισε μόνο η Παπαρίζου, που δεν την ήξερε
Αυτή κι αν ήταν έκπληξη σήμερα

Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες απόψε στο The Voice Of Greece. Και ήταν μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη.

Η Τραϊάνα Ανανία πήρε μέρος στις Blind Auditions του Talent Show. «Είδα το τρέιλερ, χτύπησε η καρδιά μου και είπα ότι πρέπει να το κάνω» είπε στον έκπληκτο Γιώργο Καπουτζίδη που την υποδέχτηκε στα παρασκήνια. Και παραλίγο να μην μπει κιόλας.

Η Τραϊάνα τραγούδησε με εντελώς δικό της τρόπο ομολογούμε το πασίγνωστο τραγούδι της Άννας Βίσση «Σεντόνια» και στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή κατάφερε να γυρίσει η καρέκλα της Έλενας Παπαρίζου.

Τόσο ο Χρήστος Μάστορας, όσο και ο Πάνος Μουζουράκης που είναι και φίλοι της έπαθαν σοκ όταν γύρισαν οι καρέκλες και την είδαν μπροστά τους με την γνωστή ηθοποιό να τους κρατάει λίγο μούτρα που δεν γύρισαν.

«Τι κάνεις εδώ; Και τι ωραία που το είπες» της είπε ο Πάνος Μουζουράκης

«Ναι, για αυτό γύρισες;» του ανταπάντησε

«Δεν γυρνάω πάντα όταν μ’ αρέσει κάτι. Πρέπει να το παίζουμε και δύσκολοι» της είπε ο Πάνος

Η ειρωνία είναι πως η Έλενα Παπαρίζου που γύρισε δεν ήξερε ποια είναι!

«Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά» είπε η Τραϊάνα στο εισαγωγικό της βίντεο και συνέχισε:

«Με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια χόρευα σαν χορεύτρια στα clubs. Δυο χρόνια αργότερα μπήκα και σαν τραγουδίστρια στο βράδυ. Εκτιμώ πάρα πολύ όλες τις συνεργασίες που έχω κάνει.

Σε όλο αυτό το φάσμα της παρουσίας μου στην τηλεόραση και στις συνεντεύξεις έχω μπερδέψει λίγο τον κόσμο. Μπορώ να καταλάβω στο ότι δεν έχουν καταλήξει ποια είμαι εγώ και τους μπερδεύω και ίσως τους τρομάζω κιόλας γιατί όντως οι αποφάσεις μου είναι ακραίες και αυτά που λέω μπορεί να ακούγονται ακραία. Είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη. Είμαι εδώ γιατί μ’ αρέσει να τραγουδώ»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2024 - 22:06