Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά: Έχουμε "Σασμό" στον πάγκο της λαϊκής

22.10.2024
Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά: Έχουμε "Σασμό" στον πάγκο της λαϊκής
Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας
Μετά από τρία χρόνια καθημερινής σειράς, τώρα λίγη ηρεμία και απλή καθημερινότητα

Το είχε πει ο Ορφέας Αυγουστίδης πριν καν ολοκληρωθεί η τρίτη σεζόν της πολύ πετυχημένης σειράς "Σασμός", πως όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα έχει ανάγκη να δώσει λιγο χρόνο στον εαυτό του να ηρεμήσει μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια καθημερινής σειράς.

«Δεν έχω κλείσει κάτι μετά τον “Σασμό”, αλλά έχω ανάγκη να κρατήσω απόσταση από το φορμάτ του καθημερινού με τα τόσα επεισόδια. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και νιώθω πολύ τυχερός, γιατί το έκανα με μεγάλη σιγουριά και πληρότητα, όμως θα πάρω μια απόσταση από το καθημερινό φορμάτ. Μπορεί να με δείτε σε ενάμιση χρόνο σε κάτι που θα έχει τη μορφή μιας μεγάλης ταινίας, μιας περιορισμένης μίνι σειράς 8-10 επεισοδίων το πολύ. Από το φορμάτ, ναι, θα απομακρυνθώ» είχε πει.

ORFEAS_AVGOUSTIDIS_LAIKI_ME_SYZYGO_GEORGIA_KRASSA_3_1aa41.jpg

Και μέχρι στιγμή το τηρεί. Και βρίσκει επιτέλους χρόνο για τις απλέςς καθημερινε΄ς στιγμές με την οικογένειά του, όπως τα ψώνια στη λαϊκή της περιοχής του κέντρου όπου μεγαλώσε και εξακολουθεί να μένει. Με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά και τη μηχανή τους βρέθηκαν στη λαϊκή για τις απαραίτητες προμήθειες της εβδομάδας. Άφθονα αυγά -έχουν και μικρό παιδί και προφανώς κάνουν και διατροφή, λαχανικά και φρούτα με τον Ορφέα Αυγουστίδη, gentleman να αναλαμβάνει να κουβαλήσει όλες τις σακούλες ο ίδιος απελευθερώνοντας τα χέρια της συζύγου του από το βάρος. Well Done...

Τελευταία τροποποίηση στις 22.10.2024 - 08:42