Τούνη-Αλεξάνδρου: Ξέσπασμα κατά της τηλεόρασης και από τους δύο

22.10.2024
Τούνη-Αλεξάνδρου: Ξέσπασμα κατά της τηλεόρασης και από τους δύο
Έχουν νεύρα με την τηλεόραση και τις εκπομπές και φαίνεται

Και μέχρι ενός σημείου τους καταλαβαίνουμε. Βέβαια η Ιωάννα Τούνη που αναφέρει ότι δεν την παίρνουν τηλέφωνο καλό θα ήταν να πει κάποια στιγμή κι αν απαντάει τις κλήσεις αυτών που την παίρνουν τηλέφωνο. Γιατί δεν είναι μονόπλευρα τα πράγματα. Πέραν τούτου σε ότι αφορά το πρόσφατο περιστατικό με την εγκυμονούσα φίλη της και το κλείσιμο του gate μπροστά στα μούτρα τους επιδεικτικά, σαφέστατα και έχει δίκιο. Δεν ήταν θέμα τουπέ και ύφους και οτιδήποτε άλλο της καταλόγισαν καθώς κάποια πράγματα είναι αυταπόδεικτα.

Και φαίνεται πως δεν θα το ξεπεράσει εύκολα αυτό αφού και χθες σε βραδινή της έξοδο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν ρωτήθηκε απάντησε:

«Δημοσιογραφία σημαίνει να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη και συνέχισε:

«Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα»

Από την πλευρά του και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε πως η τηλεόραση δεν του λείπει καθόλου:

«Είμαι μια χαρά, ήρεμα χωρίς τηλεόραση. Δεν παρακολουθώ, οπότε καλύτερα. Έτσι όπως είναι, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, μπορούσα να συνεχίσω. Προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι η ψυχική μου ηρεμία».

«Το προηγούμενο διάστημα που ο Δημήτρης ήταν στην τηλεόραση γύριζε σπίτι και είχε μία ένταση. Τώρα μπαίνει στο σπίτι σφυρίζοντας» τόνισε δίπλα του η Ιωάννα

Τελευταία τροποποίηση στις 22.10.2024 - 11:46