Άννα Κουτσαφτίκη: «Αν θεωρήσω ότι δεν τα καταφέρνω μόνη μου θα πάω αυτοβούλως σε γηροκομείο»

22.10.2024
Άννα Κουτσαφτίκη: «Αν θεωρήσω ότι δεν τα καταφέρνω μόνη μου θα πάω αυτοβούλως σε γηροκομείο»
Δεν ήθελε να κάνει πάλι κωμωδία αλλά ξετρελάθηκε με τα σενάρια

Και φυσικά είπε το ναι η Άννα Κουτσαφτίκη για το VIΠ Γεράματα και το απολαμβάνει. Η ηθοποιός που αγαπήσαμε από τη «Μουρμούρα» βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2 Night Show και μίλησε για όλα.

Ανάμεσα σε αυτά και τους ενδοιασμούς της να συνεχίσει με κωμωδία και πάλι τηλεοπτικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η ίδια δεν επιθυμεί να γίνει «βάρος» στην κόρη της:

«Θα σου πω ότι εγώ δεν θέλω να με «γιατροπορέψει» το παιδί μου. Αν θεωρήσω ότι δεν τα καταφέρνω μόνη μου, θα πάω αυτοβούλως σε γηροκομείο. Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν είναι υπεύθυνα για εμάς και η ζωή μπροστά, όχι προς τα πίσω.

Αν το κάνει μόνη της και με έχει έγνοια καλώς, αλλά δεν είναι κάτι που θα το απαιτήσω από το παιδί μου. Θα με στενοχωρήσει, αλλά δεν θα το θεωρήσω δεδομένο και δεν μπορώ να έχω αξιώσεις» είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ενώ αποκάλυψε και πώς άλλαξε τα μαλλιά της από καστανά σε ξανθά:

«Όταν είχα καστανά μαλλιά, με προτιμούσαν σε πιο δραματικούς ρόλους. Δεν είχα σκεφτεί να γίνω ξανθιά, μου το ζήτησαν στο κάστιγνκ της Μουρμούρας. Έπρεπε να κάνω μία Θεσσαλονικιά και σκέφτηκαν ότι το ξανθό έχει μεγαλύτερη λάμψη, οι Θεσσαλονικιές είναι πάντα περιποιημένες. Μου αρέσουν τρελά οι αλλαγές»

«7 χρόνια κράτησε η Μουρμούρα. Είχα πάθει ταύτιση. Γυρνούσα σπίτι και έλεγα τον άντρα μου “Σπύρο Τσεκούρα”, ή “Μπάμπη”. Κι έκανα και προβολή κι έλεγα κάπως έτσι θα ζήσω κι εγώ με την κόρη μου», είπε για τη σειρά που λάτρεψε.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.10.2024 - 12:33