Αθηνά Οικονομάκου: Το instagram της κατέβασε reel με τον Bruno Cerella μετά από καταγγελία!

Αθηνά Οικονομάκου: Το instagram της κατέβασε reel με τον Bruno Cerella μετά από καταγγελία!
Δεν ξέρουμε από ποιόν έγινε, σίγουρα όμως ήταν υπερβολική αντίδραση

Για λίγες μέρες χαλάρωσης σε Spa στην Ιταλία με φίλους πήγαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella στον απόλυτο χειμερινό προορισμό της γειτονικής χώρας, το Μπόρμιο περίπου 170 χιλιόμετρα απόσταση από το Μιλάνο.

Όχι και κάτι φοβερό δηλαδή για να απολαύσεις τα ιαματικά λουτρά και τα φημισμένα Spa της περιοχής, ενώ τους πιο χειμερινούς μήνες φυσικά τις πίστες του σκι που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

ATHINA_KAI_BRUNO_NEW_d4b9f.jpeg

Και πέρασαν τέλεια ο Bruno, η Αθηνά και το ζευγάρι των φίλων τους. Και φυσικά ανέβασαν και βίντεο από την παραμονή τους εκεί και την εκπληκτική θέα μέσα από την εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου/Spa όπου έμειναν. Πάνω, κάτω το ίδιο βίντεο ανέβασαν. Απλά το βίντεο του Bruno Cerella είχε κυρίως τον ΄ίδιον και κάποια φιλιά από μακριά μέσα στο νερό με την Αθηνά.

Της Αθηνάς Οικονομάκου το βίντεο, είχε περισσότερο την ίδια με το μαγιό να κόβει βόλτες μέσα στο νερό -με το πάνω μέρος του σώματός της να φαίνεται με το μαγιό της- και τον Bruno, στο νερό επίσης, όπως το δημοσίευσε και ο ίδιος μαζί με τις αγκαλιές και τα φιλιά από μακριά μέσα στο νερό. Και η Αθηνά έφαγε καταγγελία! Και το βίντεο δεν εμφανίζεται στους χρήστες της Ελλάδας τουλάχιστον αφού το instagram, αφού εξέτασε την καταγγελία -but why- αποφάσισε πως είναι περιεχόμενο παράνομο για ηλικίες κάτω των 18 και παραβιάζει τους όρους της κοινότητας και έτσι το περιόρισε. Αλήθεια τώρα;

ATHINA_OIKONOMAKOU_REEL_ME_BRUNO_fcd58.jpg

Δεν ξέρουμε ποιός ή ποιά έκανε την καταγγελία - και δεν αντιλαμβανόμαστε και το γιατί ειλικρινά- αλλά σας παραθέτουμε το επίμαχο βίντεο που κατά τη γνώμη μας δεν περιλαμβάνει τίποτα προσβλητικό και σε κανένα επίπεδο δεν είναι ακατάλληλο. Αλλιώς σύσσωμο το instagram όλου του καλοκαιριού επώνυμων και μη θα ΄έπρεπε να έχει εξαφανιστεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 09:40