Angel: Η εγγονή της Δούκισσας στέλνει το δικό της μήνυμα στον κόσμο για την στήριξη που δέχτηκε

23.10.2024
Angel: Η εγγονή της Δούκισσας στέλνει το δικό της μήνυμα στον κόσμο για την στήριξη που δέχτηκε
Είναι από τις συμμετοχές που συζητήθηκαν πολύ

Η 18χρονη εγγονή της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας, Δούκισσας που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2010, η Angel, όπως αυτοπροσδιορίζεται, κέρδισε μια θέση με την αξία της στην επόμενη φάση του The Voice εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές της ικανότητες τους coaches.

Η 18χρονη make up artist δεν έκρυψε λεπτό πως έχει περάσει τη διαδικασία της φυλομετάβασης και μιλάει ανοιχτά για αυτό το θέμα στο προσωπικό της TikTok με τους φίλους και την οικογένειά της να τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Και φυσικά δέχτηκε και άσχημα μηνύματα αλλά κυρίως δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αγάπης απέναντι σε όποιο hate comment που τη συγκίνησε βαθιά και θέλησε να ευχαριστήσει η ίδια τον κόσμο για αυτό.

«Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα μηνύματα, για όλη τη στήριξη. Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα, είμαι ευγνώμων, σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Άμα δεν έχω απαντήσει σε κάποιον, χίλια συγγνώμη. Δεν έχω λόγια, πραγματικά σας ευχαριστώ. Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης με έχουν συγκινήσει πάρα πολύ και δεν το περίμενα καθόλου» είπε η Angel από το μπαλκόνι του σπιτιού της και συνέχισε:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε άτομα που φοβούνται να μιλήσουν, φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Να είστε ο εαυτός σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να δείχνετε το ταλέντο σας και να μη φοβάστε τίποτα. Όλοι αξίζουμε σε αυτή τη ζωή»

@_t.h.e.a.n.g.e.l Σας ευχαριστώ όλους ❤️🙏🏻❤️ ##thevoice##thevoiceofgreece##confidence##loveyourself##fyp##fy##foryou##foryoupage ♬ original sound - Angel

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 16:51