Μπέττυ Μαγγίρα- Δημήτρης Μάζης: Βόλτα για ψώνια στα ΒΠ

24.10.2024
Μπέττυ Μαγγίρα- Δημήτρης Μάζης: Βόλτα για ψώνια στα ΒΠ
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Πρώη χρονιά χωρίς τηλεόραση- προς το παρόν- ώρα για χαλάρωση

Μετά από τρία χρόνια συνεχόμενης περουσίας στην ελληνική τηλεόραση, τα δύο με καθημερινή εκπομπή και τον έναν πέρυσι με εκπομπή Σαββατοκύριακου, η Μπέττυ Μαγγίρα φέτος περνάει πιο χαλαρά τις ημέρες της.

Γιατί ακόμα κι όταν δούλευε ΣΚ, πέρυσι, από την Τετάρτη βρισκόταν στα γραφεία της παραγωγής για τις συσκέψεις με τους συνεργάτες της. Έτσι αυτή τη χρονιά, όχι ακριβώς με τη θέλησή της βέβαια, αλλά anyway, έγινε, πλέον έχει ελεύθερα τα πρωινά της. Και ουδέν κακόν αμιγές καλού λέει το γνωστό σοφό ρητό.

MAGGIRA_MAZIS_PSWNIA_EMPORIKO_KENTRO_5_e033b.jpg

Περισσότερος χρόνος για την ίδια, περισσότερος χρόνος για να τακτοποιεί εκρεμότητες αλλά και για να απολαμβάνει και κάποιες ωραίες βόλτες για ψώνια με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη. Που μάλλον δεν τρελαίνεται ο ίδιος για τη διαδικασία, αλλά δίνει τις συμβουλές του όπου χρειάζεται.

MAGGIRA_MAZIS_PSWNIA_EMPORIKO_KENTRO_7_39626.jpg

Έτσι όταν βρέθηκαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και η Μπέττυ μπήκε σε κατάστημα με είδη τηλεφωνίας και τεχνολογίας, μπήκε και εκείνος για λίγο να δώσει τη γνώμη του σε αυτά που κοιτούσε η γυναίκα του. Μπήκε και βγήκε. Και μετά πήγε η Μπέττυ να τον βρει στο καφέ που έδωσαν ραντεβού για να απολαύσουν το πρωινό τους μαζί, όσο τα κορίτσια τους βρισκόντουσαν στο σχολείο.

MAGGIRA_MAZIS_PSWNIA_EMPORIKO_KENTRO_2_c492d.jpg

MAGGIRA_MAZIS_PSWNIA_EMPORIKO_KENTRO_4_3f825.jpg

MAGGIRA_MAZIS_PSWNIA_EMPORIKO_KENTRO_6_0eb4c.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2024 - 10:31