Μουρατίδης: «Αν θέλεις να καταστραφείς οικονομικά μπορείς να φωνάξεις εμένα και την ‘Άννα Μαρία για συμβουλές»

24.10.2024
Μουρατίδης: «Αν θέλεις να καταστραφείς οικονομικά μπορείς να φωνάξεις εμένα και την ‘Άννα Μαρία για συμβουλές»
Έχει απίθανο χιούμορ και δεν κρύβεται

Ο Φάνης Μουρατίδης φέτος δοκιμάζεται για πρώτη φορά και σε κάτι εντελώς διαφορετικό από την υποκριτική, στην παρουσίαση ενός παιχνιδιού, του ολοκαίνουργιου –για την Ελλάδα- «Money Drop».

Μιλώντας σήμερα στη Σταματίνα Τσιμιτσιλή και το Happy Day για την απόφασή του να πει το ναι, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν έχει social media, πόσο κακός στα οικονομικά είναι και πόσο ταιριάζει σε αυτό με τη γυναίκα του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Είναι μια συνολική προσπάθεια. Είχα την τύχη να έχω την υποστήριξη από το κανάλι γιατί είμαι πρωτάρης, για μένα είναι αχαρτογράφητα νερά αυτά. Δεν έχω ξαναϋπάρξει παρουσιαστής. Έχω παρουσιάσει μόνο events» είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης και συνέχισε:

«Ήταν κάτι που φλέρταρα από πολύ παλιά, αλλά ποτέ δεν έπαιρνα την απόφαση. Για να είμαι ειλικρινής είχα άλλες προτεραιότητες και τα πράγματα τελικά γίνονται εκεί που χωράνε»

-Φοβήθηκες μην πούνε τι δουλειά έχει ο Μουρατίδης να κάνει τον παρουσιαστή αφού είναι πρωτοκλασάτος ηθοποιός…

«Στην εποχή που περνάμε τώρα νομίζω ότι είναι άτοπο να πεις γιατί κάνει κάποιος κάτι. Είμαστε σε μια εποχή που όλα είναι ανοιχτά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα από τότε που μπήκαν για τα social media στη ζωή μας. Ζούμε άλλου τύπου επαγγέλματα. Οι You tubers για παράδειγμα μπορεί να είναι και πιο πάνω από άλλους διάσημους που έχουμε στο μυαλό μας, οι influencers. Αν πεις λοιπόν κάτι τέτοιο είσαι εκτός εποχής»

-Εσύ είσαι εκτός εποχής, δεν έχεις social media…

«Ντροπή, ντροπή, πιπέρι θα σου βάλω… Όντως δεν έχω, είμαι άχρηστος.. Η αλήθεια είναι πως για μένα είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Σκέψου ότι δεν έχω φωτογραφίες δικές μου καθόλου. Πρέπει να έχεις και κάτι με τον εαυτό σου, να θες να σε φωτογραφίζεις…»

-Μας λες και λίγο ψώνια εμάς…

«Όχι. Εγώ δεν το’ χω… Μου φαίνεται και λίγο αστείο να το βλέπω να συμβαίνει. Το αποτέλεσμα που βλέπω πάντως στους άλλους μ’ αρέσει…»

Ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε πόσο κακή σχέση έχει με τα οικονομικά:

«Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα. Πέρασα σε μια σχολή που δεν πήγα ποτέ που είχε να κάνει με τα οικονομικά και ευτυχώς που δεν πήγα γιατί δεν έχω κανένα ταλέντο. Εδώ είναι τα οικονομικά, αλλού είμαι εγώ.

Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο στα χρήματα. Καμαρώνω τους συναδέλφους που κατάφεραν να φτιάξουν σπίτια και περιουσίες και τους θαυμάζω. Εμένα δεν με γοητεύει μια τέτοια ζωή» είπε και συνέχισε:
Ξοδεύω τα χρήματά μου στις επιθυμίες των παιδιών μου και το δεύτερο κομμάτι είναι οι φίλοι. Θέλω να τρώω τα λεφτά μου με παρέα, περνάμε καλά και εμένα αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ. Αν πάω κάπου και δεν περάσω καλά και χαλάσω 10 Ευρώ, τα κλαίω αυτά τα λεφτά, αν περάσω καλά δεν με νοιάζει τι θα ξοδέψω.

Ούτε η Άννα είναι καλή με τα χρήματα. Νομίζω ότι σε αυτό ταιριάζουμε, είναι μια ναρκισσιστική σχέση. Αν θέλεις όμως να καταστραφείς μπορείς να μας φωνάξεις για συμβουλές ».

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2024 - 13:32