Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάφτιση, δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία»

25.10.2024
Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάφτιση, δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία»
Μια απάντηση που ίσως ξαφνιάσει. Ίσως πάλι όχι...

Το πάρτι της εταιρείας τους, δημιουργίας των διαδικτυακών βίντεο, δηλαδή της Raw House, έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Fipster. Και εκεί η Μαίρη Συναντσάκη απάντησε στο αν θα γίνει βάπτιση της κόρης της, με την ίδια να αποκαλύπτει στις κάμερες πως το παιδί της θα επιλέξει μόνο του τη θρησκεία του, εκφράζοντας επιπλέον στη συνέχεια τη δυσαρέσκειά της αναφορικά με τις ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς για το αν θα κάνει δεύτερο παιδί.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάφτιση γιατί δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάφτιση. Το σκεφτόμαστε λίγο πιο χαλαρά, δεν μας αρέσουν τα παραδοσιακά και δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και συνέχισε:

«Θα κάνουμε μια ονοματοδοσία και θα κάνουμε και ένα πάρτι για την ύπαρξή της γιατί της το χρωστάμε. Το κομμάτι της θρησκείας μπορεί να το επιλέξει μόνη της. Δεν είμαι ένας άπιστος άνθρωπος, αλλά δεν είμαι ακριβώς της εκκλησίας. Η πίστη μου είναι το καλό των ανθρώπων»

Ενώ στη συνέχεια και όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο του να κάνει και δεύτερο παιδί δεν έκρυψε την ενόχλησή της:

«Το αν θα κάνω δεύτερο παιδί δεν είναι μία ερώτηση που λατρεύω, γιατί μπορεί το πρώτο να είναι σούπερ τυχερό και να μην μπορούσε να ξανασυμβεί αυτό. Οπότε δεν την λατρεύω τρομερά την ερώτηση για το δεύτερο παιδί. Δεν το σκέφτομαι το ενδεχόμενο ενός δεύτερου»

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 10:32