Νίνο: «Έχω πέσει πολλές φορές στα πατώματα. Η ζωή έτσι είναι»

26.10.2024
Νίνο: «Έχω πέσει πολλές φορές στα πατώματα. Η ζωή έτσι είναι»
Papadakis press
Για την προσωπική του ζωή και το πώς είναι τελικά ως άνθρωπος μίλησε ο τραγουδιστής

Ο Νίνο που εμφανίζεται φέτος με την Πάολα και τον Χρήστο Μενιδιάτη μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

«Είµαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Αυτό που µε ρωτάς, αν θα ξαναπαντρευόµουν, προϋποθέτει πολλά πράγµατα. Επίσης, δεν πιστεύω ότι ο γάµος είναι αυτό που κρατάει κάτι. ∆ηλαδή, αν πούµε για παράδειγµα ότι «εµείς οι δύο παντρευόµαστε», δεν σηµαίνει ότι θα είµαστε για πάντα µαζί. Χρειάζεται κυρίως να αγαπάς τον άλλον όπως είναι» είπε αρχικά ο Νίνο και συνέχισε:

«∆εν υπάρχει το «σ’ αγαπάω αλλά». Εγώ έχω παντρευτεί, έχω χωρίσει και οι σχέσεις µας είναι άριστες»

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τους καλλίτεχνες που τραγουδούν στο Ηρώδειο και όλη αυτή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει απάντησε:

«Είναι τεράστια τιµή να τραγουδάς στο Ηρώδειο. ∆εν µπαίνεις έτσι µέσα εκεί, υπάρχει µια έγκριση από το υπουργείο Πολιτισµού. ∆εν το νοικιάζεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι προσβλητικό. Είναι οι καλλιτέχνες της εποχής», απαντά ο Νίνο για την πρόσφατη συζήτηση που άνοιξε γύρω από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

Τι λέει όμως ο ίδιος για τον εαυτό του…

«Έχω πέσει αρκετές φορές στα πατώματα. Η ζωή έτσι είναι. Πέφτεις, αλλά σηκώνεσαι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν πιστεύω ότι είμαι ένα παρεξηγημένο άτομο. Νιώθω πολύ καλά µε τον εαυτό µου. ∆εν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν σκέφτοµαι κακά πράγµατα»

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 19:17