Ο θυελλώδης χωρισμός της Λίνστεϊ Λόχαν!

07.04.2009
Μετά τα παράπονά της για την ανεργία που τη κατατρέχει και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στην μοναχική έξοδο της πριν τρεις εβδομάδες που κατέληξε σε έναν τρικούβερτο καυγά με τη φίλη της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), οι δυο τους χώρισαν το ίδιο επεισοδιακά όπως ταιριάζει και με το στυλ τους μέχρι τώρα.

Μετά τα παράπονά της για την ανεργία που τη κατατρέχει και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στην μοναχική έξοδο της πριν τρεις εβδομάδες που κατέληξε σε έναν τρικούβερτο καυγά με τη φίλη της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), οι δυο τους χώρισαν το ίδιο επεισοδιακά όπως ταιριάζει και με το στυλ τους μέχρι τώρα.

Καθοριστική στην υπόθεση φαίνεται να είναι η επέμβαση της οικογένειας της Ρόνσον -παραδόξως- η οποία θεωρεί τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) πολύ κακή επίδραση για την κόρη τους.

Στο πάρτι που οργάνωσε την περασμένη Παρασκευή η αδελφή της Σαμάνθα, σχεδιάστρια, Σαρλότ Ρόνσον (Charlotte Ronson) με θέμα "Άκουσα την Ρόνσον", στο τρέντι μπαρ του ξενοδοχείου Σατό Μαρμόντ, όπου η Σαμάνθα έπαιζε μουσική, η παρουσία της Λόχαν ήταν σαφώς ανεπιθύμητη. Αυτό φανέρωσε η αποπομπή της κακήν κακώς από πέντε πορτιέρηδες, οι οποίοι είχαν την ρητή εντολή: "Προσέξτε την Λίντσεϊ! Μην την αφήσετε να μπει για κανένα λόγο!".

Μάλιστα, καθώς ακούγεται και η ίδια η dj είχε ζητήσει από την 24χρονη πρώην φίλη της να μην πάει στο πάρτι, όπου ήταν καλεσμένες διάφορες διασημότητες όπως η Νικόλ Ρίτσι, η Μόλι Σιμς, ο Στινγκ και η Πάρις Χίλτον και που φυσικά, δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στην είσοδο.

Προφανώς η Σαρλότ ανησυχούσε για ένα ακόμη ενδεχόμενο ξέσπασμα της Λίντσεϊ, όπως συνέβη στην συναυλία της Λίλυ Άλεν (Lilly Allen) την προηγούμενη μέρα, όπου η Λίντσεϊ ανέβηκε στη σκηνή εντελώς ξαφνικά και άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει μαζί με την Άλεν προσπαθώντας να κλέψει την παράσταση.

Εντωμεταξύ, η Σαμάνθα, έδειχνε να αδιαφορεί για την όλη κατάσταση παίζοντας μουσική μέχρι πολύ μετά τις 11 μ.μ., που επισήμως θα τελείωνε η γιορτή. Αντίθετα, η Λόχαν είναι πολύ πικραμένη απ' όλα αυτά, με αποτέλεσμα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

"Έχει χάσει τον εαυτό της", αποκαλύπτει πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος: "Έχει δηλώσει σε φίλους και συγγενείς ότι δεν θέλει να μένει μόνη της. Έτσι η μαμά της την έβγαλε για shopping therapy, που όμως κατέληξε σε καταστροφή".

Όντως, η σύντομη επιδρομή που έκαναν οι δυο τους στο Μαλιμπού, προκειμένου να πνίξουν τον καημό τους στα ψώνια, δεν είχε καλό τέλος, αφού τις σταμάτησε η αστυνομία για υπερβολική ταχύτητα, με οδηγό την μαμά Ντίνα (Dina), αυτή τη φορά. Σύμφωνα με την κλήση, η ραλιάρα Ντίνα, έτρεχε με 65 μίλια την ώρα, αντί για τα 35 που είναι το όριο, αποδεικνύοντας ότι η μανία της Λίντσεϊ με την ταχύτητα έχει τις ρίζες της στην οικογενενειακή παράδοση.

Μαζί με τα ψώνια, η άλλη παρηγοριά της Λίντσεϊ είναι οι φροντίδες ομορφιάς για τις οποίες έχει επιστρατεύσει ολόκληρο λόχο αισθητικών με έμφαση στους ειδικούς μαυρίσματος που επισκέπτονται καθημερινά το σπίτι της.

Ωστόσο, τίποτα απ' όλα αυτά δεν φαίνεται να λειτουργεί αποτελεσματικά για πολύ. Χτες μάλιστα, η απελπισμένη ηθοποιός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και το ίντερνετ για να ξεσπάσει τον θυμό της. "Επιτέλους άσε με ήσυχη! Φύγε απ' το δωμάτιο κάτω απ' το σπίτι μας. Ξύπνησες εμένα και τη μητέρα μου! Συνέχισε τις απιστίες σου! Νίκησες!", έγραψε σε ένα μήνυμά της στο site σύντομων ειδοποιήσεων Twitter για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: "Το κάνω αυτό δημοσίως γιατί εσύ και οι φίλοι σου μιλάτε στο People... οπότε νίκησες! Μου ράγισες την καρδιά! Τώρα φύγε! Σε αγάπησα".

Φυσικά ο πατέρας της Λόχαν, Μάικλ (Michael) δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τις εξελίξεις: "Δόξα τω Θεώ! Καιρός ήταν να απαλλαγούμε απ' αυτή τη γάγγραινα! Η Λίντσεϊ πρέπει να σταματήσει να τρέχει πίσω από την Ρόνσον και να κοιτάξει να στρώσει τη ζωή της", δήλωσε πικρόχολα στο κανάλι ABC, χωρίς να βοηθάει και πολύ την κατάσταση της κόρης του.

Άραγε υπάρχει κάποιος που να μπορεί πραγματικά να σταματήσει την πικραμένη Λόχαν από την κατρακύλα;