Το παρασκήνιο του χωρισμού της Λίντσεϊ Λόχαν

10.04.2009
Στις πρώτες της εξομολογήσεις μετά τον χωρισμό της από την Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αποκαλύπτει πόσο μόνη και πόσο πικραμένη νιώθει από το άδοξο τέλος της σχέσης τους, μαζί με τις ζουμερές λεπτομέρειες των τελευταίων ημερών.

Στις πρώτες της εξομολογήσεις μετά τον χωρισμό της από την Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αποκαλύπτει πόσο μόνη και πόσο πικραμένη νιώθει από το άδοξο τέλος της σχέσης τους, μαζί με τις ζουμερές λεπτομέρειες των τελευταίων ημερών.

Η θυελλώδης σχέση διαλύθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν η 31χρονη Σαμάνθα και η οικογένεια της αρνήθηκαν να της επιτρέψουν την είσοδο στο πάρτι που έκαναν στο μπαρ "Marmont", ενώ γιόρταζαν την καινούργια κολεξιόν ρούχων της σχεδιάστριας και δίδυμης αδερφής της, Σαρλότ (Charlotte). "Ένιωσα ταπεινωμένη", εξομολογήθηκε η Λίλο (LiLo), όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά: "Ηταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου"... Όμως τα πράγματα έμελλε να γίνουν χειρότερα.

Την επόμενη ημέρα, η Σαμάνθα άλλαξε τις κλειδαριές στο σπίτι που μοιράζονταν με την Λίντσεϊ στο λόφο του Χόλιγουντ, ενώ όπως επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Λόχαν, η οικογένεια Ρόνσον έθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, παρά τις αντιρρήσεις της Σαμάνθα ότι το παρατραβάνε.

"Δεν είμαι κακός άνθρωπος και έχω μάθει να μην φέρομαι άσχημα στους άλλους. Κουράστηκα απ' αυτό το δράμα. Αυτή η κατάσταση είναι άρρωστη", παρατηρεί πικραμένη η Λόχαν: "Είμαι μια ερωτευμένη κοπέλα, μόνο 22 χρόνων και όλοι μου γυρνάνε την πλάτη. Μοιάζει σαν να παίζω πάλι στο "Mean Girls", μόνο που είναι χειρότερα, γιατί αυτή είναι η πραγματική ζωή μου".

Στις μέρες που ακολούθησαν η Λίντσεϊ ζήτησε στήριγμα από την μητέρα της και την αδελφή της. Εκείνες ανταποκρίθηκαν και πήγαν κοντά της για να της κάνουν παρέα και να την διασκεδάσουν. Έτσι φροντίζουν να κάνουν κάτι ευχάριστο καθημερινά, πηγαίνοντας μαζί για ψώνια, κομμωτήριο, ή για βραδινό φαγητό.

Προχτές μάλιστα, η 15χρονη Άλι (Ali) συνόδευσε την αδελφή της, Λίντσεϊ σε ένα ατελιέ τατουάζ για να κάνει ένα καινούργιο σχέδιο στον καρπό της. Ενώ την επόμενη μέρα οι δυο τους πήγαν μαζί στο μοδάτο κομμωτήριο "Baron & Tracey", όπου η 22χρονη ηθοποιός επανέφερε τα μαλλιά της στο χάλκινο χρώμα τους, που είναι και το σήμα κατατεθέν της. Το ίδιο βράδυ οι δύο αδελφές συνάντησαν την μητέρα τους Ντίνα (Dina) για φαγητό στο "Nobu" του δυτικού Χόλιγουντ, όπου παρέμειναν συζητώντας μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η Λόχαν ήταν ήρεμη και απαντούσε χαμογελαστά σε όσους την πλησίαζαν για να την χαιρετήσουν. "Προσπαθώ να τα ξαναβρώ με τον εαυτό μου", παραδέχτηκε σε συνέντευξή της. Όμως, όσοι την ξέρουν πραγματικά ξέρουν ότι απλώς προσπαθεί να κρατηθεί στο ύψος της.

Αυτός είναι ο πέμπτος χωρισμός για το ζευγάρι μετρώντας από τον περασμένο Δεκέμβριο. Κάθε φορά όμως τα πράγματα γίνονται όλο και πιο άσχημα μεταξύ τους, οπότε δεν αποκλείεται αυτός να είναι και ο οριστικός χωρισμός τους. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ένας κοινός τους φίλος: "Ποτέ δεν ξέρεις. Εκεί που λες ότι 'τελειώσανε', τα ξαναβρίσκουν. Η Σαμ αγαπάει πραγματικά την Λίντσεϊ και ονειρεύονταν μια σχέση μαζί της από πολύ πριν γνωριστούν. Όμως, δεν ξέρω αν ταιριάζουν οι δυο τους. Σίγουρα χρειάζονται ένα διάλειμμα. Η Λίντσεϊ το έχει πραγματική ανάγκη".