Οριστικό αντίο της Σιένα Μίλερ στον Γκετί

18.05.2009
"Ελεύθερη και ωραία" κυκλοφορεί και πάλι η Σιένα Μίλερ(Sienna Miller αφού ο χωρισμός της από τον πολυεκατομμυριούχο Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty) είναι οριστικός.

"Ελεύθερη και ωραία" κυκλοφορεί και πάλι η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) αφού ο χωρισμός της από τον πολυεκατομμυριούχο Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty) είναι πια οριστικός.

"Η Σιένα τρελαινόταν για τον Μπαλτάζαρ, κουράστηκε όμως να είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι σε μια αδιέξοδη σχέση. Έτσι αποφάσισαν να μείνουν δυο καλοί φίλοι", αποκάλυψε στενός φίλος της στην εφημερίδα "Daily Mirror".

Ο παράνομος δεσμός του ζευγαριού ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, ενώ ο Μπαλτάζαρ περίμενε την γέννηση του τέταρτου παιδιού του από την γυναίκα του Ροσέτα (Rossetta). Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου οι παπαράτσι, εντόπισαν την 27χρονη ηθοποιό γυμνόστηθη, πάνω στο σκάφος του Γκετί, ενώ αργότερα τους φωτογράφησαν να φιλιούνται σε μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στην Ιταλία.

Ο 34χρονος ηθοποιός και ένας από τους πλουσιότερους κληρονόμους στον κόσμο του πετρελαίου, αναγκάστηκε να παραδεχτεί την εξωσυζυγική σχέση τους, ενώ ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγο του, σχεδιάστρια Ροσέτα Μίλινγκτον. Στην πορεία όμως δεν της ζήτησε διαζύγιο, ούτε εγκατέλειψε την Αμερική όπως είχε αναγγείλει αρχικώς, για να μην αποχωριστεί τα παιδιά του. Ως αποτέλεσμα, τον περασμένο Νοέμβριο η Μίλερ αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους, αλλά μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα ξαναγύρισε κοντά του.

Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται ότι αποφάσισε να τον εγκαταλείψει οριστικά και να στρέψει τα βέλη της αλλού. Ο νέος της στόχος είναι πλέον η καρδιά του ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ, Τζος Χάρτνετ (Josh Hartnet). Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σιένα πέταξε στην Νέα Υόρκη για να βρεθεί στο προσκέφαλο του όταν εκείνος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στομάχι.

Καθώς εκείνη του συμπαραστάθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας το ειδύλλιο τους φούντωσε κι από τότε έχουν γίνει αχώριστοι, ενώ όταν βρίσκονται μακριά μιλούν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο. "Ο Τζος και η Σιένα είναι από την ίδια πάστα. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και δεν αποκλείεται η σχέση τους να εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι πιο δυνατό", αποκαλύπτει πηγή τους περιβάλλοντος τους.