Πάριος - Αλιμπέρτη: Τους θέλουν ξανά μαζί

10.06.2009
Στην Πάρο θα περάσει τις διακοπές της η Σοφία Αλιμπέρτη, κοντά στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Στην Πάρο θα περάσει τις διακοπές της η Σοφία Αλιμπέρτη, κοντά στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον πρόσφατο χωρισμό του τραγουδιστή από την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αλλά και της Σοφίας από τον Αλέξανδρο Παρθένη πριν από μερικούς μήνες έχουν κάνει τους φίλους τους να μιλούν για πιθανή επανασύνδεση.

Τροφή στο σενάριο αυτό έδωσε και η ίδια η Σοφία Αλιμπέρτη μιλώντας στην εκπομπή «Gala» και τη Μαρία Σταματέρη, όταν είπε ότι θέλει πλέον ένα δυναμικό, ώριμο και πετυχημένο άντρα στο πλευρό της.

«Θέλω έναν άντρα ίσο μ’ εμένα. Kι αυτό δεν είναι δική μου ανάγκη, το έχω εισπράξει από τις σχέσεις μου. Δηλαδή, ότι, όταν ένας άντρας δεν είναι ίσος με μια γυναίκα, τόσο στο πορτοφόλι όσο και στη διασημότητα, νιώθει μειονεκτικά. Έχω κουραστεί να νταντεύω άντρες και δεν μπορώ άλλο, δεν ωφελεί», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη και όλοι κατάλαβαν ότι δεν θέλει να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος.

Όσον αφορά τον Γιάννη Πάριο, ο χωρισμός του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θεωρείται οριστικός. Η ηθοποιός τρέφει μεγάλο σεβασμό για αυτόν, αλλά, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας, συνεχίζει πλέον μόνη τη ζωή της. Τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν το Πάσχα στην Πάρο, όμως από τότε εκείνη εμφανίζεται μόνη σε εκδηλώσεις φίλων και συναδέλφων.

«Είμαι καλά, δεν είμαι δυστυχισμένη και κάνω εντατικές πρόβες για το ?Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή?, όπου έχω το ρόλο της δημοσιογράφου», μας είπε η ηθοποιός, η οποία συμπλήρωσε ότι φέτος δεν θα καταφέρει να πάει διακοπές, αφού θα έχει τις παραστάσεις.

Ο χωρισμός, λοιπόν, του Γιάννη Πάριου και η ανάγκη που νιώθει η Σοφία Αλιμπέρτη να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να στηριχθεί σε έναν άντρα ισχυρό έκαναν πολλούς να εύχονται οι δυο τους να κάνουν από κοινού μια προσπάθεια να είναι ξανά μαζί. Μπορεί σε αυτή την ιδέα τόσο ο Γιάννης όσο και η Σοφία να χαμογελούν με νόημα, αφού η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και τα δυο τους παιδιά θα τους δένουν πάντα, όμως τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, σε διαλέγει, όπως λέει η Σοφία Αλιμπέρτη. Οπότε, ακόμα και τα πιο ευφάνταστα σενάρια μπορεί αυτό το καλοκαίρι να βγουν αληθινά!