Nατάσσα Θεοδωρίδου: Ταραχή στην παραλία

22.06.2009
Τι έκανε η γνωστή τραγουδίστρια στον «Αστέρα Βουλιαγμένης» από νωρίς το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ; Aναστάτωση και ταραχή προκάλεσε μόλις εμφανίστηκε και οι συζητήσεις «άναψαν» στην πιο «in» παραλία, όπου συχνάζουν πλούσιοι και διάσημοι. Φυσικά, το ΛΟΙΠΟΝ ήταν εκεί!

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ, photos: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ

Τι έκανε η γνωστή τραγουδίστρια στον «Αστέρα Βουλιαγμένης» από νωρίς το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ; Aναστάτωση και ταραχή προκάλεσε μόλις εμφανίστηκε και οι συζητήσεις «άναψαν» στην πιο «in» παραλία, όπου συχνάζουν πλούσιοι και διάσημοι. Φυσικά, το ΛΟΙΠΟΝ ήταν εκεί! Eρωτας και συγκεκριμένα χωρισμός είναι η αιτία. Αλλά μη βιαστείτε να βάλετε διάφορα στο νου σας. Το καινούργιο τραγούδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου «Μια κόκκινη γραμμή», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου, ένα χασάπικο που θα γίνει «must» του καλοκαιριού, την έκανε να αγναντεύει τη θάλασσα...

«Ποιος ουρανός να μας χωρέσει και τους δυο  ήρθε ο καιρός να κάνω κάτι πια κι εγώ τραβάω λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή  σβήνω μια αγάπη που είχε λάθος διαδρομή  αφού το θες ας είναι αυτή η πιο μεγάλη μας στιγμή», τραγούδησε αρκετές φορές η Νατάσσα για να μπορέσει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Συλβέστρος να ολοκληρώσει τα πλάνα του νέου της βιντεοκλίπ και ο φωτογράφος Ιάκωβος Καλαϊτζάκης τις λήψεις για το εξώφυλλο του ομώνυμου CD της, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη Sony Music. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αποφάσισε να βγει έξω από το στούντιο και να κάνει ένα εξώφυλλο για CD άκρως καλοκαιρινό και ερωτικό.

Η Νατάσσα, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, τραγούδησε και πόζαρε σαν σταρ του Χόλιγουντ. Τη βοήθησαν σ’ αυτό ο αγαπημένος της hair stylist Bασίλης Μπουλούμπασης και ο στυλίστας των σταρ Γιώργος Σεγρεδάκης, που τόνισαν περισσότερο τη γοητεία της με τις στυλιστικές τους επιλογές. Όσο για την ίδια, που συνήθως βαριέται εύκολα και θέλει να τελειώνει γρήγορα τα γυρίσματα και τις φωτογραφήσεις της (σ.σ.: το αργότερο σε τρεις ώρες), αυτή τη φορά δεν ήθελε να φύγει από τη θάλασσα και απολάμβανε τις στιγμές δίπλα στο κύμα. Άλλωστε, παρόλο που το βιντεοκλίπ γυρίστηκε σε ιδιωτική πλαζ, γρήγορα έγινε το θέμα συζήτησης λουομένων της περιοχής, γιατί, όπως έλεγαν, «μια νεράιδα της θάλασσας, όπως μοιάζει η Νατάσσα, όπου κι αν πάει δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη»! Το γράφει εξάλλου και το καινούργιο τατουάζ στην πλάτη της, δίπλα στο μονόγραμμά της, «The life is good» (Η ζωή είναι καλή), και εκείνη ξέρει να την απολαμβάνει ακόμα και αν χρειάστηκε να μείνει ατέλειωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο!