Ο Τζέιμς κερδίζει την κηδεμονία... και τη Σάντρα Μπούλοκ

22.07.2010
Ύστερα από τόσους μήνες μέσα την μαυρίλα -που έτσι κι αλλιώς, δηλαδή, ο ίδιος την έφερε στο κεφάλι του- ο πρώην άντρας της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) μάλλον βρήκε λίγη χαρά στο χειλάκι του.


Ύστερα από τόσους μήνες μέσα την μαυρίλα -που έτσι κι αλλιώς δηλαδή ο ίδιος την έφερε στο κεφάλι του- ο πρώην άντρας της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) μάλλον βρήκε λίγη χαρά στο χειλάκι του.

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου για τις -ουκ ολίγες τελικά- απιστίες του, ο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) ζήτησε συγνώμη από την πρώην καλή του που -σημειωτέον μέχρι εκείνη τη στιγμή τον είχε κορώνα στο κεφάλι της- και έμεινε στη... σκιά. Μάλλον σε ένδειξη καλής διαγωγής!

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έδινε μία ακόμη οικογενειακή μάχη, αλλά σε διαφορετικό "κεφάλαιο". Η μάχη αφορούσε την κηδεμονία της 6χρονης κόρης του Σάνι (Sunny), την οποία τελικά και κέρδισε από την πρώην -δεύτερη- σύζυγό του και πρώην πορνοστάρ Τζανίν Λίντεμουλντερ (Janine Lindemulder).

Μάλιστα, η χαρά του ήταν διπλή, γιατί σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ο Τζέσε έχει πια το δικαίωμα να μετακομίσει με τη Σάνι στο Τεξας, όπου θα μένει κοντά στην τρίτη πρώην γυναίκα του, Μπούλοκ, αλλά και στον 7 μηνών υιοθετημένο γιο της, Λουίς Μπάρντο (Louis Bardo).

Συγκεκριμένα ο δικαστής Τόμας Σούλτε (Thomas Schulte) έδωσε στην 41ός ετών Λίντεμουλντερ τη φυσική επιμέλεια της μικρής μέχρι να ξεκινήσει το σχολείο της τον Σεπτέμβριο, και τη νομική επιμέλειά της στο πατέρα της, από εκεί και μετά.

Το γεγονός ότι η μητέρα της Σάνι πέρασε μερικούς μήνες στη φυλακή και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με τα ναρκωτικά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του δικαστή, ο οποίος υποστήριξε ότι παρόλο που φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματά της, θεωρεί ότι η Τζανίν βρίσκεται σε μια υπερβολικιά "εύθραυστη" κατάσταση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα μητρικά της καθήκοντα.
Επίσης, ότι μαζί με τον Τζέιμς ζουν και τα ετεροθαλή αδέλφια της Σάνι, ο 15χρονος Τσάντλερ (Chandler) και ο 12χρονος Τζέσε Τζ. (Jesse Jr.), βοήθησε αρκετά.

Η επιλογή του Τέξας ως μόνιμης κατοικίας έγινε κυρίως λόγω της στενής σχέσης που έχει η Σάνι με τη Σάντρα, η οποία μένει ήδη εκεί. Ο Τζέιμς ήταν παντρεμένος με την Μπούλοκ τέσσερα χρόνια πριν εκείνη ανακαλύψει -και μάλιστα μέσω των ΜΜΕ- ότι ο άντρας της της τα φορούσε κανονικότατα και με διάφορες γυναίκες εδώ και χρόνια.

Τον παράτησε λοιπόν αρχικά και στη συνέχεια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Ιούνιο, ενώ παράλληλα προχώρησε μόνη της στην υιοθεσία του μικρού Λουίς, την οποία φυσικά σχεδίαζαν μαζί οι δυο τους από τον καιρό που ήταν ζευγάρι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα