Έχω και τζιπ! Κλείνουμε το δρόμο;

04.09.2006
Καλά λένε ότι ο έρωτας τυφλώνει.

Καλά λένε ότι ο έρωτας τυφλώνει. Η Άννα Δρούζα και ο αγαπημένος της Θανάσης Λάλας άφησαν έντονη τη σφραγίδα τους στην Πάρο όπου πέρασαν μέρος των διακοπών τους. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του φετινού καλοκαιριού έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακό και παράλληλα θορυβώδες πέρασμα από το νησί των Κυκλάδων. Πριν από λίγες μέρες οι δυο ερωτευμένοι βρέθηκαν σε ένα από τα πιο κοσμικά στέκια του νησιού, στη διάσημη για την κουζίνα αλλά και για τους απαιτητικούς θαμώνες της, ταβέρνα «Μπαρμπαρόσα» και έγιναν πρωταγωνιστές όχι μόνο των εντυπώσεων, αλλά και λεκτικού επεισοδίου.

Κατέφτασαν με το ακριβό τζιπ τους. Το άφησαν ακριβώς μπροστά από τα τραπέζια του καταστήματος, όπως μας αναφέρει στενός συνεργάτης μας δημοσιογράφος που έτυχε να βρίσκεται την ώρα εκείνη στο ίδιο εστιατόριο το οποίο σημειωτέον βρίσκεται σε ένα στενό νησιώτικο δρομάκι.

Επέλεξαν το τραπέζι που τους άρεσε και όπως όλοι ο ιερωτευμένοι άρχισαν να μοιράζονται γευστικές μπουκιές σε συνδυασμό με ανέμελες κουβέντες και καυτά φιλιά. Το θέαμα ενός αυτοκινήτου εδώ που τα λέμε δεν είναι ό,τι καλύτερο ακριβώς δίπλα από το τραπέζι σου. Όπως ήταν φυσικό, θαμώνες από διπλανά τραπέζια εξέφρασαν στον ιδιοκτήτη την έντονη δυσαρέσκειά τους ενοχλημένοι προφανώς από το μεγάλο αυτοκίνητο του ζευγαριού που τους έκλεινε όλη τη θέα και τους εμπόδιζε να απολαύσουν το φαγητό τους.

Οι συστάσεις από την πλευρά της ιδιοκτησίας του χώρου για απομάκρυνση του αυτοκινήτου δίπλα από τους θαμώνες και για τη μετακίνησή του στο πάρκινγκ, που είναι αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα των πελατών του, έπεσαν στο κενό.

Η αρχική αμηχανία του επώνυμου ζευγαριού απέναντι στις παρατηρήσεις και τα παράπονα που άκουγαν έφερε στην επιφάνεια και διά στόματος Θανάση Λάλα κάποιες από τις πιο γνωστές του ατάκες που ακούγονται σε ανάλογες περιπτώσεις. Φράσεις του στυλ «θα φάμε κάτι και θα φύγουμε, πώς κάνετε έτσι» έδωσαν για λίγο χρώμα στην άτυπη κόντρα που είχε ξεσπάσει κάνοντας φυσικά πολλά κεφάλια να γυρίσουν για να δούν τι θα συνέβαινε. Συνέχεια δεν δόθηκε πάντως, αφού μόλις ο Θανάσης και η Άννα ολοκλήρωσαν το φαγητό τους αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας πίσω τους πολλά επιφωνήματα ανακούφισης...

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:40