Πρωθυπουργική βίλα για τα δίδυμα

04.09.2006
Είναι από τα ωραιότερα, αν όχι το ωραιότερο, σπίτι της περιοχής. Η φήμη ότι πωλείται έφτασε στα αυτιά του πρωθυπουργού ο οποίος δεν άργησε να το επισκεφθεί. Εδώ και λίγους μήνες ο Κώστας Καραμανλής φλερτάρει με εξοχική κατοικία που βρίσκεται μια ανάσα από τη Ραφήνα.

Από τη Μαρία Λεμονιά

Ηθελε ένα σπίτι όπου να φτάνει με το φουσκωτό του και να είναι μια ανάσα από τη Ραφήνα! Και μάλλον το βρήκε στο Μαρμάρι. Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο, με μια ψηλή μάντρα γύρω γύρω η οποία δηλώνει ότι ο χώρος προσφέρεται για ξεκούραση μακριά από φωτογράφους και αδιάκριτα βλέμματα. Το καλόγουστο παραδοσιακό σπίτι περίπου 200 τ.μ. είναι χτισμένο μέσα σε έναν κήπο πολλών στρεμμάτων με δέντρα κάθε λογής. Από ελιές μέχρι λεμονιές και τριανταφυλλιές! Το περιβόλι είναι κυριολεκτικά μια ζούγκλα. Μια καταπράσινη όαση λίγα μέτρα έξω από το κέντρο της πόλης. Η βίλα αυτή ανήκε σε έναν από τους πιο αξιόλογους Έλληνες επιχειρηματίες: τον Γιώργο Μοίρα, ιδιοκτήτη των «Μύλων Αγίου Γεωργίου». Από τότε που πέθανε το κατέχει η σύζυγός του η ηθοποιός Μαριάννα Κουράκου. Η είδηση ότι θέλει να το πουλήσει έφτασε μέχρι τα αυτιά του πρωθυπουργού ο οποίος φημίζεται για την αγάπη του για περιοχές που το μάτι βλέπει θάλασσα.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί στην Εύβοια.

Στην Κάρυστο (απόσταση ενός τετάρτου από το Μαρμάρι) πηγαίνει είτε για δει τον πρώτο του ξάδελφο, Δημήτρη Γεωργούλη, ή ως καλεσμένος του άλλοτε προέδρου του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρακούλη Φουντουκάκου. Στην περιοχή άλλωστε βρίσκεται και το γευστικό στέκι που προτιμά. Οι ντόπιοι ξέρουν ότι το κατσικάκι και οι πικάντικες ομελέτες είναι η αδυναμία του Πρωθυπουργού. Κάτοικοι και παραθεριστές του Μαρμαρίου συζητούν με υπερηφάνεια για το πρωθυπουργικό ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Μένει να δούμε αν το φλερτ θα εξελιχθεί σε γάμο κι αν θα πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:40