Συνεργασία αλά Ιταλικά

06.09.2006
Σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, ο καλός φίλος του ηθοποιού Μέμου Μπεγνή, ο Κώστας Μακεδόνας του επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη: Του ζήτησε να κάνουν ένα ντουέτο μαζί στην καινούργια δισκογραφική του δουλειά, γνωρίζοντας ότι ο Μέμος Μπεγνής έχει κάνει πολύχρονες σπουδές στη μουσική και το τραγούδι στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, ο καλός φίλος του ηθοποιού Μέμου Μπεγνή, ο Κώστας Μακεδόνας του επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη: Του ζήτησε να κάνουν ένα ντουέτο μαζί στην καινούργια δισκογραφική του δουλειά, γνωρίζοντας ότι ο Μέμος Μπεγνής έχει κάνει πολύχρονες σπουδές στη μουσική και το τραγούδι στην Ελλάδα και την Ιταλία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μόλις ο Μέμος Μπεγνής το έμαθε, πέταξε από τη χαρά του, καθώς του αρέσει πολύ το τραγούδι. Άλλωστε και στη μουσική κωμωδία «Σ αγαπώ, Σε λατρεύω... Χωρίζουμε» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο «Εμπορικόν» θα τραγουδάει ζωντανά, ενώ πριν από μερικές μέρες που διασκέδαζε στο «Posidonio» πήρε το μικρόφωνο και κατέπληξε τους πάντες με τις φωνητικές του ικανότητες.

Όσο για το τραγούδι που θα συμπεριληφθεί στο CD του Κώστα Μακεδόνα που αναμένεται να βγεί στην αγορά στα μέσα Σεπτεμβρίου, είναι ένα γνωστό παλιό ιταλικό και θα το ερμηνεύει στα ελληνικά (τους στίχους έγραψε ο Νίκος Μωραϊτης) ο τραγουδιστής και στα ιταλικά ο Μέμος Μπεγνής. Είναι μια μπαλάντα που αναφέρεται στον έρωτα και τη φιλία. Σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού, ένας άντρας είναι πικραμένος που προδόθηκε από την αγαπημένη του και ο φίλος του προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Ο «απατημένος» θα είναι ο Κώστας Μακεδόνας που θα ερμηνεύει το τραγούδι στα ελληνικά και ο φίλος ο Μέμος Μπεγνής ο οποίος θα τραγουδάει στα ιταλικά. Μάλιστα το τραγούδι αυτό αναμένεται να γίνει και βιντεοκλίπ όπου φυσικά θα πάρει μέρος και ο Μέμος Μπεγνής. Ο ίδιος λατρεύει ό,τι έχει σχέση με τη μουσική ( έχει δηλώσει πως το όνειρό του είναι να παίξει σε μιούζικαλ) και δεν είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει στο πλευρό του Κώστα Μακεδόνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν από λίγο καιρό αθόρυβα καθώς είναι γνωστό ότι ο Κώστας Μακεδόνας είναι από τους καλλιτέχνες που διατηρούν χαμηλό προφίλ ερμήνευσαν στην ιταλική τηλεόραση (RAI 3) ελληνικές και ιταλικές μελωδίες. Όμως και τα άλλα τραγούδια του δίσκου, αναμένεται να είναι εκπλήξεις, ενώ ανάμεσα στους συνθέτες είναι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το τραγούδι «Ακίνητη» στο οποίο έγραψε τη μουσική για τον καλό του φίλο Κώστα Μακεδόνα (μοντέρνο ελαφρολαϊκό) λέγεται ότι θα γίνει γρήγορα επιτυχία.

Σίσσυ Μενεγάτου

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:40