Επιτέλους παντρεύονται

22.11.2006
Η σχέση τους έχει δεχθεί τόσα πολλά πλήγματα, όσο λίγες στο χώρο του θεάματος. Ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί, έχουν αποκτήσει μια κόρη οκτώ μηνών και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παντρεύονται σε δύο μέρες.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν μάλιστα ότι η σχέση αυτή δεν ήταν παρά ένα διαφημιστικό τρικ για να βοηθηθεί η δημοτικότητα του Τομ Κρουζ και πως απλώς η Κέιτι υποκρινόταν την ερωτευμένη. Ακόμη και όταν γεννήθηκε η μικρή Σούρι, τα δημοσιεύματα έγραφαν πως πατέρας του παιδιού δεν είναι ο Τομ Κρουζ, αλλά κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος στην ιεραρχία της σαϊεντολογίας. Έτσι λοιπόν ύστερα από περίπου δύο χρόνια αναμονής στα τέλη Οκτωβρίου συγγενείς και φίλοι του διάσημου ζευγαριού έλαβαν αυτό που περίμεναν εδώ και καιρό: το γαμήλιο προσκλητήριο. Ο εκπρόσωπός τους Άρνολντ Ρόμπινσον δήλωσε ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 18 Νοεμβρίου στην Ιταλία και ο Τζόρτζιο Αρμάνι σχεδιάζει το γαμήλιο φόρεμα της Χολμς. «Έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να διατηρηθεί ο κλειστός χαρακτήρας της τελετής». Η τελετή του γάμου τους μπορεί να μην έχει προσκεκλημένη την «αφρόκρεμα» του Χόλιγουντ, θα έχει όμως περίσσια λάμψη και χλιδή.

Όσο για το νυφικό της Χολμς, δεν θα είναι ένα, αλλά... πέντε και τα επιμελείται ήδη ο διάσημος σχεδιαστής. Όπως επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο του ιταλικού οίκου μόδας: «Ο Τομ και η Κέιτι ζήτησαν από τον Αρμάνι να φροντίσει εκείνος προσωπικά το νυφικό της μέλλουσας κυρίας Κρουζ».

«Όταν μου ζητάει ένας φίλος να σχεδιάσω τη νυφική γκαρνταρόμπα του γάμου του, τότε η επιθυμία του αυτή αγγίζει την καρδιά μου. Είναι μεγάλη τιμή να παίξω έναν τόσο σημαντικό ρόλο στην ομορφότερη στιγμή της ζωής τους», δήλωσε ο Αρμάνι. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει τη γενική επίβλεψη ρούχων σε γάμους διασήμων. Από τα χέρια του έχουν σχεδιαστεί τα νυφικά της Ντενίς Ρίτσαρντς στο γάμο της με τον Τσάρλι Σιν, της Μίρα Σορβίνο αλλά και της συντρόφου του Ράσελ Κρόου.

Εκτός από το νυφικό φόρεμα που θα φορέσει η Κέιτι στην τελετή, θα βάλει άλλα τέσσερα στις υπόλοιπες εμφανίσεις της, καθ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του γάμου, ανάλογα με την περίσταση. Και ενώ η γαμήλια τελετή φαίνεται ότι θα ακολουθεί τις σαϊεντολογικές παραδόσεις, κοντινή πηγή του ζευγαριού υποστηρίζει ότι θα υπάρχει και ένα τελετουργικό σύμφωνα με την καθολική πίστη για να ικανοποιήσει και την οικογένεια της Χολμς.

Μάλιστα, η 27χρονη μέλλουσα νύφη έχει επιλέξει και το δώρο που θα κάνει στις παρανύμφους της, που θα είναι ένας διαμαντένιος σταυρός αξίας 2.000 δολαρίων έκαστος.

Ξέρατε ότι...

1. Το ειδύλλιο αποκαλύφθηκε όταν παπαράτσι τους φωτογράφησαν στη Ρώμη να ανταλλάσσουν ένα φλογερό φιλί σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης.
2. Στις 18 Απριλίου 2006 γεννήθηκε το κοριτσάκι τους που το ονόμασαν Σούρι.
3. Τον περασμένο Ιούνιο ο Τομ Κρουζ είχε δηλώσει ότι θα καθυστερήσουν το γάμο τους έως ότου η Σούρι θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει την τελετή. Η αλήθεια όμως βρίσκεται στο ότι η επιθυμία της Xολμς ήταν να χάσει πρώτα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης προτού ντυθεί νυφούλα.
4. Πριν από μήνες ο Κρουζ δήλωνε: «Για διάφορους λόγους αισθανόμαστε ήδη παντρεμένοι. Γνωρίζω ότι είμαι με τη γυναίκα που θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της. Έτσι, ο γάμος είναι απλώς ένα πάρτι».
5. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. O Τομ είχε δει ορισμένες από τις ταινίες της Xολμς και αποφάσισε να κρατήσει επαφή. «Ήμουν εκείνος που της τηλεφώνησε αρχικά επειδή ήθελα σαν τρελός να τη συναντήσω».
6. Οι συχνότατες δημόσιες επιδείξεις της τρυφερότητας του ζευγαριού έχει δημιουργήσει κατά καιρούς σκεπτικισμό, με αποκορύφωμα όταν ο Τομ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Όπρα. Σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου για την ερωτική του ζωή πήδηξε από τον καναπέ της εκπομπής και άρχισε να φωνάζει: «Είμαι ερωτευμένος».
7. Η Xολμς, που είναι 16 χρόνια μικρότερη σε ηλικία από τον Κρουζ, έχει ανοιχτά ομολογήσει ότι όταν ήταν κοριτσάκι, ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της ήταν να παντρευτεί μια ημέρα τον Κρουζ.
8. Για τον Τομ αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του μετά τη Μίμι Ρότζερς, που η σχέση τους κράτησε τρία χρόνια, και τη Νικόλ Κίντμαν, που έζησαν μαζί δέκα χρόνια και υιοθέτησαν δύο παιδιά.
9. Η αγάπη τους για τον κινηματογράφο δεν είναι το μοναδικό πράγμα που ενώνει το ζευγάρι. Και οι δύο είναι βαθύτατα θρησκευόμενοι. Η Xολμς μεγάλωσε σε ένα αυστηρό καθολικό περιβάλλον, ενώ ο σύντροφός της είναι από τα πιο ισχυρά και δημοφιλή μέλη της Εκκλησίας της σαϊεντολογίας.
10. Όπως λέγεται, η Πενέλοπε Κρουζ, προηγούμενος έρωτας του Κρουζ, δίσταζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας λόγω των φανατικών θρησκευτικών του απόψεων.
11. Το όνομα «Σούρι» που επέλεξαν για τη μικρή τους κορούλα έχει ρίζες από την Περσία και σημαίνει «πριγκίπισσα» και «κόκκινο τριαντάφυλλο».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 21:01