Πάρις Χίλτον - Σταύρος Νιάρχος: Γάμος αλά ελληνικά

28.12.2006
Στην αρχή όλα ξεκίνησαν ως απλές φήμες. Τώρα όλοι μιλούν για τη νέα «καυτή» επανασύνδεση του Χόλιγουντ: Πάρις Χίλτον και Σταύρος Νιάρχος. Και αν ο γάμος του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χoλμς ψηφίστηκε πρόσφατα ως ο γάμος της χρονιάς για το έτος που μας αποχαιρετά, φανταστείτε τι έχει να

Στην αρχή όλα ξεκίνησαν ως απλές φήμες. Τώρα όλοι μιλούν για τη νέα «καυτή» επανασύνδεση του Χόλιγουντ: Πάρις Χίλτον και Σταύρος Νιάρχος. Και αν ο γάμος του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χoλμς ψηφίστηκε πρόσφατα ως ο γάμος της χρονιάς για το έτος που μας αποχαιρετά, φανταστείτε τι έχει να γίνει τη στιγμή που η όμορφη μεγαλοκληρονόμος θα ανέβει νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας αγκαλιασμένη με το «δικό μας» Σταύρο Νιάρχο!

Και αυτή η στιγμή φαίνεται πως είναι πολύ κοντά, αφού σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Χίλτον επιβεβαιώνει όχι μόνο το ειδύλλιο μεταξύ τους, αλλά και τις φήμες περί γάμου. «Είναι αλήθεια, παντρεύομαι, θέλω έναν παραμυθένιο γάμο και η Μπρίτνεϊ θα είναι η κουμπάρα μου. Μπορεί να με συμβουλεύσει». Τον τελευταίο καιρό μάλιστα οι φήμες για την επανασύνδεση όλο και γίνονταν πιο έντονες, αφού το ζεύγος πήγαινε όλο και πιο συχνά σε πάρτι, ενώ το περασμένο διήμερο εθεάθη σε ρομαντικό δείπνο για δύο στο Λος Άντζελες.

Πώς ξεκίνησε όμως το θέμα; Το σίγουρο είναι ότι η ίδια η Πάρις είχε δώσει λαβή με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει που έλεγε ότι έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα της ζωής της τη μητρότητα. Και αν αναρωτιέστε πώς «ξύπνησε» το μητρικό ένστικτο στην Πάρις, την απάντηση δίνει η «κολλητή» της το τελευταίο διάστημα Μπρίτνεϊ: «Τρελαίνεται να παίζει πότε με το Σον Πρέστον και πότε να βάζει για ύπνο τον Τζέιντεν».

Ενώ άτομα που ανήκουν στο φιλικό της περιβάλλον λένε ότι η Πάρις τούς είχε δηλώσει σε ανύποπτη στιγμή: «Ανυπομονώ να γίνω μαμά, θέλω μέχρι τα 30 να έχω τέσσερα παιδιά, είναι το όνειρό μου».

Και λέγεται ότι Σταύρος και Πάρις ετοιμάζουν σιγά σιγά και τις βαλίτσες τους για Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες, μη αποκλείοντας και το ενδεχόμενο του γάμου εδώ. Να σημειωθεί ότι για την Πάρις είναι η δεύτερη φορά που πατάει τα ελληνικά εδάφη. Αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό σύντροφο. Στην τελευταία της επίσκεψη στην Ελλάδα η Πάρις έκανε βόλτες στη Μύκονο μαζί με τον τότε αγαπημένο της Πάρι Κασσιδόκωστα.

Παράλληλα η Πάρις αναζητά εναγωνίως χορηγό για να καλύψει μέρος των εξόδων της παραμονής της στα πάτρια εδάφη του αγαπημένου της, αφού με αφορμή την επίσκεψή της εδώ σκέφτεται σοβαρά να γυρίσει και το βιντεοκλίπ του επόμενου single της, που θα προωθηθεί από το τελευταίο μουσικό άλμπουμ. Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο που κρατούν μια μάλλον επιφυλακτική στάση για το γάμο της Χίλτον, βασιζόμενοι στις απρόβλεπτες αντιδράσεις της Πάρις. Να θυμίσουμε την απόφασή της να ακυρώσει τα γαμήλια σχέδια με τον Κασσιδόκωστα λίγο πριν γίνει η τελετή. Το ερώτημα όμως που παραμένει ανοιχτό αυτή τη στιγμή είναι κατά πόσο η οικογένεια του Σταύρου θα παραστεί στον επικείμενο γάμο, αφού έχουν δηλώσει ανοιχτά την αντίδρασή τους γι αυτή τη σχέση.