Έρχονται οι Αλβανοί

08.01.2007
Το τηλεοπτικό «πείραμα» της συνύπαρξης Ελλήνων και Τούρκων πέτυχε. Τα ελληνοτουρκικά «μαχαιρώματα» χτυπούσαν «κόκκινο» στους δείκτες της AGB.

Το τηλεοπτικό «πείραμα» της συνύπαρξης Ελλήνων και Τούρκων πέτυχε. Τα ελληνοτουρκικά «μαχαιρώματα» χτυπούσαν «κόκκινο» στους δείκτες της AGB. Η «μαγιά» της νέας αχτύπητης τηλεοπτικής συνταγής περιλαμβάνει «εκρηκτική» μίξη όχι μόνο Ελλήνων και Τούρκων, αλλά και Αλβανών. Και αν για τους Τούρκους περιμέναμε πώς και πώς να δούμε πώς μπορούν να συνυπάρξουν μ εμάς, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τους παίκτες από την Αλβανία, δεδομένων των όχι και τόσο φιλικών αισθημάτων και από τις δύο πλευρές!

Η καινούργια εκδοχή του πολύκροτου «Survivor», που αναμένεται να γυριστεί σε κάποιο ερημικό εξωτικό νησί, προγραμματίζεται να προβληθεί από τον Οκτώβριο του 2007 και θα διαφημιστεί ως «η αντεπίθεση των Ελλήνων» απέναντι στην πρόσφατη ήττα. Το σίγουρο επίσης είναι ότι στο τιμόνι της εκπομπής πολύ δύσκολα δεν θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δεδομένου ότι η παρουσία του ξεπέρασε θετικά κάθε προσδοκία.

Ο Αμφικράτης για τον Ντέρια

Ποιο θεωρείς ότι ήταν το δυνατό σημείο του Ντέρια;

«Το δυνατό του ήταν η δεξιοτεχνία του και η τύχη που δεν τον άφησε ποτέ από την πρώτη μέρα...».

Τι νομίζεις ότι έφταιξε και φτάνοντας στην πηγή τελικά δεν κατάφερες να πιεις νερό;

«Είναι κρίμα να χάνεις έναν τελικό στα πέναλτι, γιατί πιστεύω ότι όποιος τα κέρδιζε θα είχε πάρει και το παιχνίδι. ο Ντέρια ήταν καλύτερος στα μαχαίρια και εγώ στο στύλο. Έτσι, απλώς νίκησε ο πιο τυχερός».

Από εδώ και πέρα θέλεις ηρεμία ή θα χαρείς όλο αυτό το ντελίριο της δημοσιότητας;

«Θέλω να πάω για ψαροντούφεκο, να χαλαρώσω στη θάλασσα και, όταν με το καλό καταλαγιάσει κάπως όλη αυτή η φρενίτιδα, να δω πώς μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ώστε να με ωφελήσει».

Θα τον προσκαλούσες τον Ντέρια ποτέ στην πατρίδα μας για να τον ξεναγήσεις εδώ;

«Περιμένω τόσο τον Ντέρια όσο και οποιονδήποτε άλλο Τούρκο να του δείξω τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία».

Τι έχεις να πεις τώρα στον «αντίπαλό» σου;

«Του εύχομαι αυτό το έπαθλο που τόσο πολύ είχε ανάγκη να του αλλάξει τις δυσκολίες που είχε στη ζωή του».