Το κονιάκ με έφερε πιο κοντά στην πατρίδα

05.01.2007
Αίσθηση έχει προκαλέσει αυτές τις ημέρες η συχνή επανάληψη τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο διεθνής σταρ Νίκος Αλιάγας και το πιο διάσημο ελληνικό ποτό.

Αίσθηση έχει προκαλέσει αυτές τις ημέρες η συχνή επανάληψη τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο διεθνής σταρ Νίκος Αλιάγας και το πιο διάσημο ελληνικό ποτό. Ο χώρος που εκτυλίσσεται το σενάριο της εν λόγω διαφήμισης είναι ένα πολυτελέστατο lounge bar πιθανώς της Νέας Υόρκης. Το διάσημο στέκι είναι πλημμυρισμένο από νέους, κεφάτους ανθρώπους που διασκεδάζουν πίνοντας το ποτό τους. Ανάμεσά τους κι ένας Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό, ο Νίκος Αλιάγας, που απολαμβάνει το αγαπημένο του ελληνικό ποτό, το κονιάκ. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης ξεκινά όταν ο Νίκος αρνείται το κέρασμα ενός μαφιόζου που μπαίνει στο μπαρ επιθετικά και κερνάει όλο το μαγαζί με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση και σχολίασε λέγοντας: «Ο σκηνοθέτης του σποτ ήταν Ισπανός και ήξερε ακριβώς τι ήθελε. Μου άρεσε που ήταν ευρωπαϊκό project πάνω σ' ένα ελληνικότατο ποτό. Ο Αγγλοϊταλός ηθοποιός ήταν απολαυστικός! Γελάσαμε πολύ. Και μπορεί το γύρισμα να κράτησε 17 ώρες, αλλά περάσαμε υπέροχα! Όσο και αν σας ακουστεί περίεργο, αυτή η διαφήμιση με έφερε πιο κοντά στις ρίζες μου». Και πολλοί τώρα αναρωτιούνται αν η συγκεκριμένη δήλωση του περιζήτητου Νίκου απλά μας προετοιμάζει για την επανεμφάνισή του-έκπληξη στην ελληνική τηλεόραση, παράλληλα με την υπερεπιτυχημένη εβδομαδιαία παρουσία του στους γαλλικούς τηλεοπτικούς δέκτες. Και πραγματικά όπως μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό και όπως πρώτοι αποκαλύπτουμε, ο Νίκος Αλιάγας ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του νέου μεγαλεπήβολου ριάλιτι «So you think you can dance». Μάλιστα, το ενδεχόμενο της παρουσίας του στο τιμόνι των live της εκπομπής, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται περίπου στις αρχές Φεβρουαρίου, φαίνεται να κερδίζει έδαφος έναντι της γοητευτικότατης παρουσιάστριας των έως τώρα δοκιμαστικών οντισιόν Βίκυς Καγιά.