Η Έλενα κατακτά τις Κάννες

12.01.2007
Μετά την περσινή πρωτιά της στη Γιουροβίζιον η Έλενα Παπαρίζου εξελίσσεται σε καλλιτεχνική πρέσβειρα της Ελλάδας στο εξωτερικό, αυτή τη φορά εκπροσωπώντας μας επάξια στις Κάννες και σε ένα φεστιβάλ που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής.

Από τον Βασίλη Λούκα

Η 25χρονη ερμηνεύτρια που στοχεύει σε διεθνή καριέρα κάνει ένα αρκετά σημαντικό βήμα με την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Midem στις 21 Ιανουαρίου 2007 στις Κάννες. Εκεί αναμένεται να τιμηθεί μαζί με άλλους 9 Ευρωπαίους συναδέλφους της με το βραβείο European Border Breaker. Πρόκειται για μια ξεχωριστή διάκριση που απονέμεται μόνο σε νέους ερμηνευτές που καταφέρνουν με το ντεμπούτο τους στη δισκογραφία να ξεπεράσουν τα σύνορα της πατρίδας τους και να ξεχωρίσουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Έλενα Παπαρίζου με το ξενόγλωσσο άλμπουμ που παρουσίασε πρόσφατα, αλλά κυρίως με το τραγούδι «My Number One», που της έδωσε την πρωτιά στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, επιχειρεί να εξαργυρώσει πλέον την επιτυχία της με τον καλύτερο τρόπο διεθνώς.

Το άλμπουμ της «The game of love» κυκλοφορεί πλέον παντού. Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία και Νότιος Αφρική έχουν ήδη υποδεχτεί με θετικά σχόλια το κομμάτι της «Mambo».

Παράλληλα, υπάρχουν ενδείξεις και για καριέρα στη μικρή οθόνη, καθώς η Έλενα έχει δεχτεί προτάσεις για εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, μια πρόταση-πρόκληση να κάνει μιούζικαλ στη Σουηδία αλλά και να είναι η βασική παρουσιάστρια της επόμενης Γιουροβίζιον τόσο από την ελληνική όσο και από τη σουηδική τηλεόραση.

Τα μικρά μυστικά της
Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζεται για το γάμο με τον αγαπημένο της Τόνι.

Της λείπουν τα Χριστούγεννα που έζησε ως παιδί στη Σουηδία, καθώς, όπως λέει, διαφέρουν αισθητά από τα ελληνικά. Μικρή μάλιστα ντυνόταν Σάντα Λουκία, όπως τα περισσότερα κορίτσια εκεί, και τηρούσε όλες τις παραδόσεις της οικογενειακής ζωής στη Σκανδιναβία.

Θέλει να κάνει παιδιά και νιώθει μεγάλη χαρά όταν στο καμαρίνι την επισκέπτονται μαμάδες με τα παιδιά τους.

Διαβάζει όλα τα γράμματα και τα e-mails που της στέλνουν και συνηθίζει να απαντάει στα περισσότερα.

Παράλληλα με το τραγούδι τελευταία σπουδάζει υποκριτική και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο σανίδι.

Προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της και, παρόλο που συμβουλεύεται στυλίστες, συνήθως αγοράζει μόνη της αυτά που θέλει να φοράει στην πίστα.

Δεν κρύβει τη συμπάθειά της στον Ρομπέρτο Καβάλι, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχτεί σε αγαπημένο της σχεδιαστή.

Προσέχει τη διατροφή της και δεν θέλει με τίποτα να έχει σκαμπανεβάσματα στα κιλά της.