Ψινάκη, κάτω τα χέρια από το γιο μου!

02.02.2007
Ποιο είναι το πρωτοεμφανιζόμενο δίμετρο καστανόξανθο αγόρι δίπλα στον Ηλία Ψινάκη; Η μητέρα του 19χρονου καλλονού βάζει με μια συνέντευξη που καίει τα πράγματα στη θέση τους.

Ηταν 19 μόλις χρονών κι έκανε όλους να παραμιλούν με την εμφάνισή της στις πασαρέλες το 1972. Φάνηκε μάλιστα ικανή να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που ακολούθησε τη στέψη της, επιλέγοντας να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια και το μοναχοπαίδι της, τον Σπύρο. Αυτό το «παραδεισένιο περιβάλλον» φαίνεται να διαταράχθηκε τον τελευταίο καιρό, αφού ο γιος της Σπύρος Μπούτσιας έχει ονομαστεί από πολλά μέσα ως ο «επόμενος Μαρτάκης».

Ακούγεται ότι το νέο «στοίχημα του Ηλία Ψινάκη» είναι ο γιος σας.

«Ο γιος μου, ο Σπύρος Μπούτσιας, είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κι εκεί θα παραμείνει. Προτεραιότητα έχουν οι σπουδές του και τίποτε άλλο».

Πώς ξεκίνησαν όλα;

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπύρος παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση που οργάνωσε το πρακτορείο μοντέλων στο οποίο ανήκει. Εκεί λοιπόν έτυχε να γνωρίσει τον Ηλία Ψινάκη. Και ξέρετε άλλωστε, πιστεύω καλύτερα από εμένα, πώς μπορούν παιδιά που έχουν όλη τη ζωή και την καριέρα μπροστά τους να επηρεαστούν από ένα όνομα όπως του Ηλία Ψινάκη».

Είδαμε όμως σε μια εκδήλωση το γιο σας να δηλώνει ότι μάνατζέρ του είναι ο Ηλίας Ψινάκης;

«Από πού και ως πού ο Ψινάκης μάνατζερ του παιδιού μου; Εξάλλου, τι να μανατζάρει ο Ψινάκης; Δεν ασχολείται με αθλητές που τον ελεύθερό τους χρόνο κάνουν μόντελινγκ. Το αναγνωρίζω ότι ο ίδιος ο Σπύρος έκανε αυτήν τη δήλωση, αλλά ήταν μια κακή δήλωση. Έγινε πάνω στον ενθουσιασμό του. Μια δήλωση που δεν έπρεπε να την κάνει και σήμερα την πληρώνει».

Γιατί το λέτε αυτό;

«Γιατί ο γιος μου, αν δεν το γνωρίζετε, είναι αθλητής και πολύ καλός παίκτης εδώ και χρόνια στην ομάδα μπάσκετ εφήβων του Πανιωνίου. Όλος αυτός ο ντόρος προκάλεσε κάποιες απουσίες του Σπύρου στην ομάδα».

Δηλαδή, δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια σας στο μόντελινγκ;

«Μα τι λέτε; O Σπύρος ασχολείται τον ελεύθερό του χρόνο με το χώρο του μόντελινγκ».

Ο γιος σας γνωρίζεται με τον Κώστα Μαρτάκη;

«Γνωρίστηκε μέσω της ομάδας του, μια και είχαν τον ίδιο προπονητή».