Η Πενέλοπε Κρουζ επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

15.09.2010
"Όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός", λέει ο λαός μας. Τελικά, δεν ήταν καθόλου ανυπόστατες οι φήμες που υποστήριζαν την εγκυμοσύνη της δημοφιλούς 36χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.


"Όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός", λέει ο λαός μας. Τελικά, δεν ήταν καθόλου ανυπόστατες οι φήμες που υποστήριζαν την εγκυμοσύνη της δημοφιλούς 36χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπός της, χθες, η νιόπαντρη Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) θα γίνει μανούλα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Η ισπανίδα σταρ και ο συμπατριώτης σύζυγός της Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε σε μια μυστική τελετή στις Μπαχάμες τον Ιούλιο, είχε κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για περίπου τρία χρόνια. Ο 41ός ετών όμως, επίσης βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά του για την Πενέλοπε τον Μάιο, καθώς παραλάμβανε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού στο Φεστιβάλ των Κανών.

"Μοιράζομαι τη χαρά αυτή με την φίλη μου, τη σύντροφό μου, την αγάπη μου. Πενέλοπε: σου χρωστάω πολλά και σε αγαπώ πολύ", είχε πει τότε, προσφέροντας ρίγη συγκίνησης σε όσους παρακολουθούσαν.

Από τις εξελίξεις και μόνο φαίνεται ότι η Πενέλοπε Κρουζ έχει αναθεωρήσει παλιότερες απόψεις της σύμφωνα με τις οποίες είχε δηλώσει ότι δεν πιστεύει στον γάμο, αλλά πιστεύει στην οικογένεια, την αγάπη και τα παιδιά.

Στη... λίστα με τους πρώην αγαπημένους της ισπανίδας μικροκαμωμένης ηθοποιού βρίσκουμε τον συνάδελφό της Μάθιου ΜακΚόναχι (McConaughey) με τον οποίο έβγαινε επί δύο χρόνια μέχρι το 2006 και φυσικά τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) με τον οποίο είχε μια πολύ "δημόσια" σχέση για 2,5 χρόνια μετά τον χωρισμό εκείνου από τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Όσο για τα επαγγελματικά τους, η Κρουζ συνεχίζει τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των "Πειρατών της Καραϊβικής" με τίτλο "Pirates of the Caribbean: On stranger tides" δίπλα στον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp), ενώ ο Μπαρδέμ δουλεύει επάνω σε τρεις ταινίες ("Potsdamer Platz", "Untitled Terrence Malick Project", "The Galapagos Affair").

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα