Το τηλεφώνημα της Λιονάκη στην Κορινθίου

10.11.2009
Το περασμένο Σάββατο το τηλέφωνο της Μαρίας Κορινθίου χτύπησε και στην απάντησή της από την άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε μια γνωστή φωνή. Ήταν η Ναταλία Λιονάκη.

Το περασμένο Σάββατο το τηλέφωνο της Μαρίας Κορινθίου χτύπησε και στην απάντησή της από την άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε μια γνωστή φωνή. Ήταν η Ναταλία Λιονάκη. Εκείνη την ώρα η Μαρία βρισκόταν σε πρόβα και η έκπληξή της που άκουγε την καλή της φίλη έπειτα από τόσο καιρό ήταν μεγάλη!

«Την άκουσα καλά. Ήταν ήρεμη και σίγουρη με την απόφασή της. Αισθάνεται καλά και δεν αποζητά τίποτα άλλο», αποκάλυψε η ηθοποιός στο ΛΟΙΠΟΝ.

Η Ναταλία τη ρώτησε τι κάνουν η μικρή Ισμήνη και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, και εξέφρασε την επιθυμία να τα πουν από κοντά. Η συνάντηση αυτή όμως δεν έγινε, αφού το φορτωμένο πρόγραμμα της Μαρίας και οι εντατικές πρόβες για την παράσταση «Φόνος μετά μουσικής», στην οποία πρωταγωνιστεί, δεν της άφηναν χρονικά περιθώρια. Ωστόσο, οι δύο φίλες μίλησαν αρκετά και η Μαρία ένιωσε ανακούφιση μετά το απρόσμενο τηλεφώνημα, αφού κατάλαβε ότι η απόφαση της Ναταλίας να γίνει μοναχή είναι κάτι που εκείνη θέλει και την κάνει να νιώθει ευτυχισμένη. Η τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία είχε γίνει στις αρχές του καλοκαιριού.

Η Μαρία διαισθανόταν ότι η φίλη της δεν ήταν καλά και ότι κάτι την απασχολούσε, αλλά δεν ήξερε τίποτα για την απόφασή της να μπει σε μοναστήρι. Όλο αυτό το διάστημα ένα πράγμα μόνο την ενδιέφερε... αν αυτό που συμβαίνει στη Ναταλία είναι κάτι που πραγματικά θέλει η ίδια και αν την κάνει ευτυχισμένη.

Το τηλεφώνημα της φίλης της της έλυσε κάθε απορία. Είναι καλά και σίγουρη για την επιλογή της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ