Η Πρωτοχρονιά των σταρ

04.01.2008
Σε κοσμικά στέκια της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά και σε απομονωμένα γραφικά χωριουδάκια υποδέχθηκαν αρκετοί επώνυμοι μαζί με τις συντροφιές τους το νέο έτος.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ



Στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» πέρασαν τις γιορτινές ημέρες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και αγαπημένος της «τροβαδούρος του έρωτα» Γιάννης Πάριος. Ο ερωτικός τραγουδιστής με το γιο του Χάρη Βαρθακούρη και πλειάδα νέων καλλιτεχνών εμφανίζονται αυτή την περίοδο σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας. Έτσι, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και η αγαπημένη του, για να περάσουν μαζί την πρώτη τους Πρωτοχρονιά.

Απαλλαγμένη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς φέτος το χειμώνα επέλεξε να απέχει από τις μεγάλες πίστες, η Έλενα Παπαρίζου πήρε τον αγαπημένο της Τόνι Μαυρίδη και ταξίδεψαν στο γιορτινά στολισμένο Λονδίνο, όπου είδαν και κάποιες θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις.

Στη συντροφιά του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στη φαντασμαγορική Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με την κόρη του Μαρίλια. Εκεί βρίσκονταν και η Έλλη Στάη με τον αγαπημένο της Μιχάλη Γουλανδρή.

Από την άλλη, την οικογενειακή θαλπωρή του πατρικού της σπιτιού στην Κύπρο επέλεξε η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε τη Μεγαλόνησο μαζί με τον αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο, όπου γεύτηκαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ που είχε ετοιμάσει η μητέρα της και ένιωσαν τη ζεστασιά της οικογενειακής γιορτής.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε για πρώτη φορά Πρωτοχρονιά χωρίς την Κάτια Ζυγούλη, καθώς οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά. Ο ποπ τραγουδιστής επέλεξε ένα πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας, όπου πέρασε στιγμές χαράς και ξεκούρασης παρέα με φιλική συντροφιά.

Ο Χρήστος Δάντης και η αγαπημένη του Φλώρα Θεοδώρου ως νιόπαντροι έκαναν το ταξίδι του μέλιτος στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι και έζησαν εντελώς διαφορετικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη, τίμησε την παράδοση και αντάλλαξε τις πρώτες ευχές του νέου έτους μαζί με φίλους της από την Αθήνα στην Άνω Πορρόια, ένα γραφικό χωριουδάκι στο βουνό Μπέλες στις Σέρρες, κοντά στα σύνορα.

Τέλος, ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα πέρασαν όλες τις μέρες των εορτών στην Αθήνα, λόγω των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στην «Ιερά Οδό». Ωστόσο, έχουν κανονίσει να αναχωρήσουν σύντομα για το γραφικό Ευπάλιο της Ναυπάκτου, τη γενέτειρα του γνωστού επιχειρηματία, για να περάσουν οικογενειακά κάποιες από τις γιορτινές μέρες.