Σέξι Βραζιλιάνες γδύνονται στα ολυμπιακά εργοτάξια

21.06.2013
Από τότε που ανέλαβε τη διοργάνωση του Μουντιάλ για το 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, η Βραζιλία έγινε ένα τεράστιο εργοτάξιο. Στα εργοτάξια παρεπιδημούν ιδρωμένοι εργάτες του μεροκάματου, αλλά όταν πρόκειται για τη χώρα με τις πιο εξωτικές καλλονές, στα εργοτάξια βρίσκουμε και ... μελαχρινές σεξοβόμβες του νυχτοκάματου! Πριν λίγες μέρες η Βραζιλία νίκησε στην πόλη Φορταλέζα, την ομάδα του Μεξικού, με 2-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Η μασκότ του Κυπέλλου είναι η εικονιζόμενη Αλίνε Μπερνάρδες (Aline Bernardes), η οποία πήρε σβάρνα τα εργοτάξια και έβγαλε στη φόρα τα αξιοζήλευτα βραζιλιάνικα οπίσθιά της.

Από τότε που ανέλαβε τη διοργάνωση του Μουντιάλ για το 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, η Βραζιλία έγινε ένα τεράστιο εργοτάξιο. Στα εργοτάξια παρεπιδημούν ιδρωμένοι εργάτες του μεροκάματου, αλλά όταν πρόκειται για τη χώρα με τις πιο εξωτικές καλλονές, στα εργοτάξια βρίσκουμε και ... μελαχρινές σεξοβόμβες του νυχτοκάματου!

Πριν λίγες μέρες η Βραζιλία νίκησε στην πόλη Φορταλέζα, την ομάδα του Μεξικού, με 2-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Η μασκότ του Κυπέλλου είναι η εικονιζόμενη Αλίνε Μπερνάρδες (Aline Bernardes), η οποία πήρε σβάρνα τα εργοτάξια και έβγαλε στη φόρα τα αξιοζήλευτα βραζιλιάνικα οπίσθιά της.