Περιφέρει τα... οπίσθιά της

26.08.2014
Το μονοπάτι του …τουρισμού φαίνεται ότι ακολουθεί η Ελιάνα Αμαράλ (Eliana Amaral), η διάσημη πλέον miss bum bum από τη Βραζιλία. Η μις τέλεια οπίσθια λοιπόν έχει πάρει σβάρνα όλα τα περιοδικά και κάνει τη μια φωτογράφηση πίσω από την άλλη. Τελευταία επιτυχία η εμφάνιση στο περιοδικό Sexy όπου …γνωρίζει το Παρίσι. Σε μια φωτογράφηση …ποταμό η Ελιάνα περιφέρει τα καλοσχηματισμένα και καλογυαλισμένα οπίσθια της από τον πύργο του Άιφελ μέχρι τους αμπελώνες στην εξοχή. Όπως αντιλαμβάνεστε η εξωτική καλλονή και το γαλλικό περιβάλλον δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που ανεβάζουν την θερμοκρασία σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Το μονοπάτι του …τουρισμού φαίνεται ότι ακολουθεί η Ελιάνα Αμαράλ (Eliana Amaral), η διάσημη πλέον miss bum bum από τη Βραζιλία. Η μις τέλεια οπίσθια λοιπόν έχει πάρει σβάρνα όλα τα περιοδικά και κάνει τη μια φωτογράφηση πίσω από την άλλη. Τελευταία επιτυχία η εμφάνιση στο περιοδικό Sexy όπου …γνωρίζει το Παρίσι.

Σε μια φωτογράφηση …ποταμό η Ελιάνα περιφέρει τα καλοσχηματισμένα και καλογυαλισμένα οπίσθια της από τον πύργο του Άιφελ μέχρι τους αμπελώνες στην εξοχή. Όπως αντιλαμβάνεστε η εξωτική καλλονή και το γαλλικό περιβάλλον δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που ανεβάζουν την θερμοκρασία σε δυσθεώρητα επίπεδα.