Ian McKellen: Έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ian McKellen: Έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Σε σοκ οι θεατές της παράστασης «Player King» στο Noël Coward theatre που είδαν τον πρωταγωνιστή να πέφτει από τη σκηνή

Ο πασίγνωστος Άγγλος ηθοποιός Sir Ian McKellen,που λατρεύτηκε ως ο Gadalf του Lord of the Rings, αλλά και ως ο Magneto της σειράς XMEN, βραβευμένος πολλαπλές φορές μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από λίγες ώρες όταν κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μάχης στην παράσταση «Player King» στο West End όπου πρωταγωνιστεί από τον Απρίλιο έπεσε από τη σκηνή σοκάροντας θεατές και συνεργάτες.

gandalf_LORD_OF_THE_RINGS_IAN_MCKELLEN_da034.jpg

Εκείνη την ώρα διαδραματιζόταν μια έντονη σκηνή μάχης ανάμεσα στον ίδιο, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον ηθοποιό που υποδύεται τον ιππότη Sir Henry Percy. Κανείς δεν κατάλαβε πως, αλλά ξαφνικά ο 85χρονος σούπερ σταρ έχασε τον βηματισμό του και έπεσε από τη σκηνή στο πάτωμα της πλατείας.

Άμεσα άναψαν τα φώτα ενώ ο πασίγνωστος ηθοποιός έκλαιγε και φώναζε από τον πόνο και οι τεχνικοί έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ο χώρος εκκενώθηκε και φυσικά η παράσταση ακυρώθηκε. Ενώ ο σοκαρισμένος και χτυπημένος Sir Ian McKellen μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του.

Πολλοί από τους θεατές που βρίσκονταν εκεί πόσταραν στο X την αγωνία τους για εκείνον μαζί με ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 01:28